Lief Dagboek,

Nu Corona achter de rug is, tenminste volgens sommige onder ons, is het weer tijd voor leuke dingen. Of toch niet? De huidige situatie laat wederom zien dat we als maatschappij niets hebben geleerd van de afgelopen maanden. De laatste Corona dode moet nog vallen en er is nu alweer gedonder wat ikzelf afschrijf als oeverloos gelul. Daar waar wij als maatschappij goed op weg waren naar een gelijkere samenleving, blijf je toch altijd de verrotte blaar houden van de eeuwig ontevreden mens welke zich nergens door laat afschrikken. We hebben de kleurpotloden doos maar weer opengetrokken en het jaren oude liedje dat mensen van kleur mogen verwachten van kleurloze mensen, zoals ikzelf, dat ze eigenlijk excuses moeten maken omdat ze geen kleur hebben. Ik voel mij gelukkig als bleekscheet niet verantwoordelijk voor het leed van een ander van welke kleur dan ook.

If you can’t beat them

Join them. Om mijn frustratie een keer uit de weg te gaan heb ik besloten om juist olie op het vuur te gooien. Er zijn immers nog zoveel dingen om aanstoot van aan te nemen. Na het gedoe over negerzoenen, Zwarte Piet en andere zaken is men één ding vergeten.

Zwart werken

Zwart werken is eigenlijk een vorm van belastingontduiking. Ik vraag mezelf dan af, waarom heeft men gekozen voor de kleur zwart? Belastingontduiking is een negatieve ontwikkeling voor ons allemaal. Wit werken wordt wel gezien als netjes. Ik stel voor aan alle mensen die hier aanstoot aan nemen dat we dit omdraaien. Ik heb voor mezelf alvast een besluit genomen. Ik ga voortaan zwart werken om de mensen van kleur die zich zo inzetten met het plunderen en vernielen van spullen van anderen te steunen. Zwart werken is gewoon goed en normaal, wanneer snappen jullie dat nu eens een keer!?

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *