Lief Dagboek,

Na persconferentie nummer 83 voelen sommige onder ons zich steeds verder gegijzeld onder het juk van de overheid. Want het is natuurlijk de overheid die ons het leven zuur maakt en niet iets anders zoals een virus dat over de hele wereld problemen veroorzaakt. Om even een keer een stukje tegengas te geven tegen de eeuwig schreeuwende minderheid, is dit een shout out voor en door de meerderheid.

Feiten

Ik heb er geen problemen mee om de mening van anderen te accepteren, ik hecht echter wel heel veel waarde aan feiten. Een discussie aangaan vanuit misleiding en leugens dat gaat niemand winnen. Zo ook in de corona kwestie. Wat een geluiden maakt de dunner wordende minderheid toch weer deze week, wat worden we voorgelogen, er liggen straks meer gevaccineerde mensen met COVID in het ziekenhuis dus vaccineren heeft geen zin. En andere kolder passeert de revue.

Nu ben ik soms verbijsterd dat de mensen die dit roepen zijn geslaagd voor rekenen op de basis school. Het is eigenlijk een gotspe dat er nog niet meer gevaccineerde patiënten zijn dan ongevaccineerden omdat de laatst groep met een factor 10 kleiner is dan de eerder genoemde groep. Het zou fijn zijn als Ome Jaap van Dissel dit eens in Jip en Janneke taal gaat uitleggen aan de steeds kwader wordende minderheid omdat men het kennelijk niet wil begrijpen dat vaccineren wel degelijk helpt om hierin verder te komen.

Het Artsencollectief

Wat ook niet meehelpt en waarmee je tegenwoordig ook wordt dood gegooid, zijn de fundamenteel onjuiste berichten van het Artsencollectief. Een groep zogenaamde hoger opgeleide medici die fel tegen het vaccinatiebeleid zijn. Gelukkig hebben ze wel een goed alternatief. Ik citeer:

“als bij patiënten toch klachten ontstaan, moet het toegestaan zijn om ook off-label medicatie te overwegen die zinvol lijkt (ivermectine, zink, broomhexine), na informed consent.”

Klik hier voor de bronvermelding.

Wat men hiermee dus bedoelt is dat het beter is om medicijnen te gebruiken die van origine niet eens zijn gemaakt voor het tegengaan van COVID klachten dan een vaccin te nemen dat wel bedoeld is om deze ziekte tegen te gaan. Uiteraard heel erg logisch.

En dan hebben we het nog niet over het feit dat men later in dezelfde zin pleit voor het gebruik van ivermectine. Een anti parasitair middel voor darm wormen, wij geven het soms aan ons paard. Maar goed als je dat liever tot je neemt dan leg ik wel een tube apart voor wie wil. Is natuurlijk veel veiliger dan een prikje wat 4 miljard mensen al hebben gehad.

Als je straks aan de hand van de zeer hoog opgeleide dansviroloog Willem Engel je off label dosis ivermectine komt halen. Doe onze huisdealer/ paard Layan de groeten, hij staat graag zijn dosis stiekem af, zo lekker is het namelijk niet.

You can’t cure stupid.

X Covidius

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Een reactie op “You can’t cure stupid

  1. Wappie zegt:

    Ivermectine (merknamen Mectizan®, Stromectol®) is een anti-parasitair geneesmiddel dat werkzaam is tegen de meeste darmwormen (niet tegen lintwormen), parasitaire mijten en luizen. Het wordt bij de mens met name gebruikt tegen rivierblindheid, maar ook in de veterinaire geneeskunde bij onder meer paarden, herkauwers, honden en vogels. Ivermectine is ontwikkeld door MSD en wordt onder naam Mectizan sinds 1977 gratis verstrekt in Afrika, in een grootschalig donatieprogramma om rivierblindheid uit te roeien. In Nederland is het sinds 2003 geregistreerd als een tablet van 3 mg met de naam Stromectol.[1] Het middel staat al decennia op de Lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO.[2
    Bron Wikipedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *