Lief Dagboek

Een eerlijkere wereld, gelijkheid en huilen om pesterijen. Voetballend Nederland heeft er al jaren de bek vol van. De tijd dat je vroeger de moeder van de scheids nog een betaalde baan toewenste in de erotische sector ligt heel ver achter ons. Respect op het veld is heilig voor de spelers van Oranje, zij trekken de kar naar gelijkheid en veiligheid. Zij zijn ons leidend voorbeeld van hoe we ons moeten gedragen. Elkaar in de waarde laten, opkomen voor minderheden en een WK spelen op een locatie waar 6500 arbeidsmigranten zijn kapot gegaan aan beroerde arbeidsomstandigheden, dat zijn de kernwaarden van onze KNVB. Wat zijn wij trots op, eh wacht even…

6500 doden

Zijn er gevallen in Qatar. De WK locatie waar het legioen de in 2022 zoveelste beker gaat mislopen. Het is kennelijk een kleinigheidje volgens voetballend Nederland. 6500 doden is natuurlijk geen reden om niet te voetballen. In het verleden werden voetballers nog wel eens onheus bejegend door het publiek, wat natuurlijk ook schandalig is. Maar dan liep men het veld af en volgde er antiracisme acties, moesten mensen op cursus om meer begrip voor de medemens te kweken. Helaas is de aanleiding van de 6500 doden niet voldoende om spelers dan ook van het veld te houden. Die 6500 mensen kende wij toch niet en het is er verder best leuk volgens Ronald de Boer. Ronald wist ons deze week te vermelden dat “er in Nederland ook weleens een ongelukje gebeurt”. Uiteraard Ronald, je hebt helemaal gelijk, 6500 doden op één bouwproject, gebeurt hier zo vaak natuurlijk.

Ik ben niet van plan om überhaupt naar 1 wedstrijd te kijken, ik drink graag een biertje als ik voetbal kijk, niet als ik naar een massagraf zit te kijken waar 22 overbetaalde voetballertjes overheen lopen te zwalken met hun tere ziel. Ons Nederlands elftal en de KNVB hebben er geen problemen mee om tot aan de enkels in het bloed te voetballen, zolang het hun eigen bloed maar niet is.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

4 reacties op “WK 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *