Lief Dagboek,

Natuurlijk hebben we gelachen om de zogenaamde influencers die gisteren wel even het overheidsbeleid aan de tand gingen voelen. Natuurlijk hebben we medelijden met Famke Louise die dus inderdaad redelijk tot zeer geestelijk beperkt blijkt te zijn. En ja, Lange Frans en al die andere debielen die in het inteelt app groepje van ome Willem zitten, voegen eigenlijk niets toe aan onze maatschappij. Toch vraag ik mezelf af waarom dat nieuws is voor velen?

Welkom bij het circus

Wij houden zelf dit roedel debielen in de spotlights. Het is hetzelfde als met circus dieren. Die geef je ook niet de schuld van aandacht geil zijn als ze ogenschijnlijk trots door de piste paraderen. Zo kun je Famke ook niet kwalijk nemen dat ze gisteren voor het oog van duizenden toeschouwers van “familiezender” RTL 4 haar spiekbriefje tevoorschijn toverde. Een briefje waar tussen de “uuuhs” en “uuhhmm” aantekeningen vast wel echte woorden stonden geschreven maar niet echt tot uiting kwamen.

Het is de schuld van RTL4

De vrouwelijke Poetin, Eva Jinek had wederom de twijfelachtige eer om de hakkelende tirade van Famke in goede banen te leiden. Eerlijk gezegd had ik voor deze “klus” ook de koude oorlog koningin ingezet maar dat terzijde. Het is betreurenswaardig dat RTL en Eva menen dat dit soort raamlikkers een podium moet worden gegeven. Om daarbij, als kers op de verrotte taart een man aan tafel te schuiven die al sinds maart geen dag vrij meer heeft gehad omdat hij hoopt het verschil te maken in de strijd tegen Corona. Diederik Gommers voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, Ik ken hem niet maar ik denk dat hij wel wat beters te doen had dan aan te schuiven bij Eva en haar circusaapje.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *