Lief Dagboek,

Het was weer een wonderlijke week in de wereld die Nederland heet. Daar waar Nederland volgens ingewijden een gloednieuwe racist rijker is en de rechtszaak van Marco Kroon vooral over zijn lul in slappe toestand ging. Gaan we dus vrolijk verder op het spoor 69 A, bestemming: Mongool. Ik vraag mezelf af of er nog een vervolg komt over het vraagstuk “De penis van Marco Kroon”. Zou de Telegraaf er nog een stuk aan wijden samen met een foto van de vermeende zwaaiende slappe lul, compleet met onherkenbaar gemaakt toompje? Zou Alberto Stegeman stiekem toegang verkrijgen tot de boxer van Marco Kroon om de waarheid boven tafel te krijgen? Dat hij met zijn hoofd naast de lul van Marco op camera verklaart “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”? Zou er een aflevering van Baantjer gemaakt worden met de titel: “De Cock en de Cock van Kroon”? Levensvragen welke beter onbeantwoord blijven.

Gloednieuwe racist

De pik van Marco daargelaten, er is witte rook! Obersturmführer Marco Von Basten is verkozen tot “racist van de week”. Compleet met een week op het strafbankje Foxsports. Iedereen weet dat Marco van Basten zijn zinnetje “Sieg Heil” per ongeluk al lachend uit zijn gelaat liet vallen. Smakeloos? Uiteraard. Volstaat een sorry hiervoor? Nee, Marco zou helemaal nergens zijn excuses voor moeten aanbieden. Het vervelende van sorry zeggen in 2019 is dat mensen zich dan niet berusten in je spijtbetuiging. Nee mensen zien het als een soort schuldbekentenis om je nog meer af te fakkelen. Sorry is tegenwoordig slechts het begin van je eindeloze 2019 boetedoening. Je moet minimaal in 6 kranten en 3 talkshows toegeven dat je fout zat en jezelf inschrijven in een kliniek om een “beter mens” te worden. Dus Marco, als je de volgende keer weer met je gedachten in het oude oosten zit en je je muil open trekt, geen sorry zeggen. Foxsports zou je trouwens wekelijks moeten afzuigen voor het behalen van de Europese Titel in ’88 in plaats van je te pakken op 2 woorden welke je ontglipte.

Watjes

We kunnen het de maatschappij aan de andere kant niet kwalijk nemen. We zijn tenslotte tegenwoordig allemaal van suiker. Kennelijk kan de redactie van Lubach niet eens naar de humane slacht van varkens kijken. Mensen verwachten tegenwoordig dat het varken lachend afsterft om voor ons plezier op het bord te gaan liggen. Het beest zal toch echt eerst dood moeten. Dit hoort er nu eenmaal bij. Hoewel ik mezelf afvraag voor hoelang want de aankomende pampergeneratie kan nog geen cracker naar binnen schuiven zonder schuldgevoel.

Bemensen

De pijp is nog niet leeg want het schijnt dat niet de onderbemanning van de politie in Nederland een probleem is voor D66 maar de bewoording ervan. Het woord bemanning zou vervangen moeten worden door “bemensing”. Het is verdomme niet eens een Nederlands woord, “bemensing”. Dit soort mensen horen thuis in een gesticht en niet in de tweede kamer. Sta je dan als agent in de nacht, weer alleen. Gelukkig niet onderbemand maar onderbemensd, het lost het echte probleem niet op maar sjonge wat genderneutraal.

Kun je nagaan dat het pas donderdag is…

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *