Lief Dagboek,

Witte mannen zoals ik hebben het zwaar. We zijn er maar druk mee, overal afstand van doen en sorry zeggen voor dingen waar de meeste van ons niks mee te maken hebben. Daar komt inmiddels weer een aantijging bij. Wij, witte mannen moeten meer rekening houden met vrouwen.

Wat kun jij doen?

Wat kun jij doen om vrouwen beter te beschermen tegen enge kerels? Dat was min of meer de boodschap van de afgelopen weken. Het is de bedoeling dat wij weldenkende kerels onze kinderen maar eens moeten uitleggen dat je fatsoenlijk moet omgaan met vrouwen. Ik ben eens kritisch bij mezelf te rade gegaan en kwam tot de conclusie dat we voortaan vrouwen als een beschermde diersoort moeten gaan zien. Het lijkt mij dan ook logisch dat we overal borden plaatsen met daarop “Loslopend wild, niet naroepen, aanzitten of voeren” Dat laatste zullen de vrouwen het natuurlijk niet mee eens zijn want wat lusten ze toch graag een drankje uit andermans portemonnee. Maar goed we moeten allemaal concessies doen in deze tijd dus je betaalt zelf maar voor je rommel.

Het toppunt

Als het daar nu bij bleef had ik er nog wel mee kunnen leven. Echter zou dit Nederland niet zijn als men niet haar best doet om mij alle begrip te laten verliezen. Het ging natuurlijk nog een stapje verder. Zo heb ik onlangs gelezen dat vrouwen wat vaker moeten stilstaan bij de pracht van hun eigen vagina. Wat is dat voor idioterie. Kennelijk is naast het woord vagina en kut ook nog het woord “Yoni”. Je moet wat vaker je Yoni waarderen. Ik zeg gelijke monniken, gelijke kutten, ik ga mijn lul ook meer waarderen. ofwel dirk stormrammer(tje) wat ben ik blij dat je er voor mij bent!

#dicklivesmatter

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *