VARIK D-DAY UUR U +3’5 UUR

Lief Dagboek,

De dag der dagen is gekomen, de dorpsquiz van Varik en Heesselt staat weer op het programma. Daar waar het normaal 364 dagen per jaar gezellig en rustig is in het dorp, is het nu heibel.

Tien teams strijden een meedogenloze strijd uit om wie zich een jaar lang de slimste van de slimste mag noemen. Alles is geoorloofd om de winst naar binnen te trekken . Vals spelen doet niemand aan, tenminste zolang je niet betrapt wordt. Nietsontziend en met een helder doel voor ogen draven de dorpelingen de dorpen door op zoek naar antwoorden op vragen waar eigenlijk niemand een zinnig antwoord op heeft. Het berekende brein van geestelijk leider Alex Olzheim heeft wederom een jaar lang overuren gedraaid om tot de meeste verschrikkelijke vraagstukken te komen.

Tena Lady

Op het moment van schrijven bevind ik mij in het midden van de eendaagse strijd onder de vlag van team 10. Samen rammen we er tientallen vragen doorheen om straks op tijd de antwoorden aan te kunnen bieden bij de wedstrijdleiding. Met tranen in de ogen en een dorstige mond drinken we een paar slokken pils en strijden we onverminderd door. Er is zelfs Tena-lady aanwezig voor de ietwat incontinentere deelnemers onder ons. Toilet bezoeken betekenen tijdsverlies dus helaas.

We gaan voor niets minder dan de winst, verliezen is geen optie.

Groeten vanuit de Varikse loopgraven

Een Dappere Strijder

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *