Lief Dagboek,

Dat onze evolutie en welvaart niet alleen een betere kwaliteit van leven met zich meebrengt maar ook wat minder leuke aspecten kent, daar kwamen we in 1940 al achter. Dat het ook onbedoelde nageboorten met zich meebracht in de vorm van “Emile Ratelband” of nog erger: “vloggers”, dat had zelfs Charles Darwin niet durven voorspellen.

Vlogger

Het fenomeen doet zich nog niet heel lang voor maar wel lang genoeg dat iemand als ik al spijt heeft van het leven in de eerste wereld. Vloggers zijn de inspiratieloze idioten die vast wel blogger hadden kunnen worden als men:

A) beter had opgelet op school

B) niet zo onwijs onder de indruk zou zijn van zichzelf

De wijze waarop de vlogger zichzelf altijd profileert als belangrijker dan het te filmen onderwerp is walgelijk. Vloggers zijn figuren die een vlog maken over de uitvaart van een familielid. Wie dat familielid is die in de kist ligt wordt echter niet duidelijk, aangezien “de vlogger” zelf met zijn/haar opgeschoren porem in beeld blijft.

Echt, als er ten tijde van de tweede wereldoorlog al vloggers hadden bestaan. Dan hadden we nooit geweten hoe Hitler eruit zag maar dan hadden we wel de baardharen kunnen tellen van de opa van Enzo Knol.

Peter R. de Vries

Een vlogger kun je nog het beste vergelijken als je bijvoorbeeld Peter R. de Vries het 20.00 uur journaal zou laten presenteren. Aan het eind van de uitzending weet je nog niks nieuws maar wel wat voor dag Peter R. de Vries achter de rug heeft gehad.

Wat dat betreft zijn vloggers en Peter R. de Vries identiek. Een volgeladen maar altijd fout geparkeerde strontkar, die op iedere plaats mogelijk de lading lost en dit ook vastlegt op camera.

Mochten er vloggers tussen de lezers zitten of Peter R. de Vries zelf, dan kan bovenstaande als kwetsend ervaren worden. Ik verwijs jullie graag naar het klachtenformulier, of mail mij gewoon een vlog.

X Rick

PS

Speciaal voor mijn vader, Fred S. Mocht je niet weten wat een “vlogger” is, kijk even op Google of vraag het aan een van je andere kinderen.

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

2 reacties op “Vloggers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *