Lief Dagboek,

New York Pizza had de lang verwachte eerloze primeur, de ondergang van de in de volksmond genoemde “tieten”. Een poster waar een mooie set tieten wordt overschaduwd door een paar bloemkolen was kennelijk genoeg om de tieten van de vrouw naar het hiernamaals te verwijzen als zijnde maatschappelijk onderwerp. Het is afgelopen met de tiet in Nederland. Klaar is het met het vulgair praten over de borst van de Nederlandse vrouwen. Tieten zijn verbannen naar de “eeuwige tietvelden”. De zure tante Bep heeft haar gelijk gehaald, de tiet is verleden tijd.

Beppie

Beppie V. uit Gouda ging namelijk deze week dusdanig ver door in het AD haar ongefilterde mening te geven over de “vrouwonvriendlijke” poster. Kennelijk kon ze de bloemkool poster niet waarderen. Ze durfde zelfs te stellen dat haar man het ook een smakeloze poster vond. Welnu Beppie, dit riekt naar een soort Noord Koreaanse relatie. Beppie’s man heeft waarschijnlijk geen mening, het is meer een soort “wij “cultuur waarbij Beppie wel bepaalt of haar man een paar jonge tieten nog mooi mag vinden. Ik denk dat als je Beppie en haar mannelijke castraat zou vragen wat zij van tieten vinden, dat er in koor wordt geroepen “wij zeggen hier geen tieten maar borsten”.

Feministen

Als antwoord op dit overdreven feministische drama, heb ik nog een opvallend maatschappelijk feit waar niet op af te dingen valt. Als je een vrouw bent, dan is het hip om zogeheten “tupperware” party’s af te gaan waarbij je samen met je ‘dinnetjes’ een heel scala aan rubberen en kunstof pikvervangers kunt aanschaffen voor wat privé vertier. Het is maatschappelijk gezien dan ook volstrekt normaal dat je nachtkastje uitpuilt met dildo’s variërend van formaatje balpen tot formaat bowlingpin. Echter, als ik op een regenachtige woensdag avond met mijn maten naar de lokale Media Markt ga en vraag welke Dyson stofzuiger het meeste zuigkracht heeft voor een stukje mannelijk privé vertier, dan ben ik een viespeuk. Ik voel mij als man gediscrimineerd, ook ik wil de kracht van een Dyson schaamteloos kunnen ervaren zonder dat daar raar over wordt gedaan! Helaas zullen Beppie en manslaaf daar wel weer een man onvriendelijke mening over hebben.

Leg dat maar eens uit Beppie, met je hangbloemkolen!

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

2 reacties op “Tieten

  1. Henri zegt:

    D’r is een TIET van komen en een TIET van gaan!!! Maar wat maakt het uit? Helemaal niets!!!!
    Ik vond het dus weer een mooi stukje om te lezen Rick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *