Lieve Lezer,

Het zijn barre tijden. Ik kan mezelf zo voorstellen dat je nu op last van de overheid aan het “thuiswerken” bent. Natuurlijk is dit erg efficiënt en wordt er net zo hard gewerkt als normaal. Zolang je dat zelf gelooft terwijl je door Netflix scrolled is het prima.

Een dag kan lang duren tussen de muren van je eigen woning. Wat te doen als je even niet aan de Corona ellende wilt denken? Misschien toch een filmpje opzetten.

Films zoals de “Die Hard 5: Corona” waarin Bruce Willis zijn aartsvijand snoeihard in het gezicht niest en de autoriteiten de slechterik in thuis quarantaine zetten. Eind goed al goed, terwijl Bruce met een loopneus het befaamde “Yippiekajee Motherfucker” uitroept.

Of wellicht iets dramatischer zoals  “Titanic 2”. Het epische verhaal van een cruiseschip welke ditmaal niet tegen een ijsschots aan vaart maar nu ook niet aankomt in New York want, Corona.

Uitzending gemist kan ook soelaas bieden

Je kunt misschien ook de nieuwste aflevering van “Het rad van Wuhan” terugkijken. Een spelshow waarvoor RTL4 die vervelende Hans van der Togt uit het bejaarde huis heeft getrokken. Deelnemers moeten hier dan geblinddoekt aan een rad draaien en krijgen een verrassingssnack aangeboden welke van een louche visafslag uit Wuhan afkomstig is. Degene die vervolgens het eerst positief test op het Coronavirus is de winnaar en krijgt 2 weken vrij!

Echte afleiding

Helaas er is waarschijnlijk niks te volgen wat niet met het Coronavirus te maken heeft dit weekend. Gelukkig kun je tijdens het thuiswerken door wel een wc-papierkasteel bouwen van de 840 rollen die je hebt gekocht omdat de buren dat ook deden. Daarnaast is gelukkig ook Formule 1 dit weekend! O nee. Misschien toch maar naar de kerk zondag om te luisteren naar het verhaal van Covid en Goliath….

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *