Lief Dagboek,

Het zijn woorden zoals maatregelen, R waardes, vaccins, Ic opnames en van Dissel die het jaar 2020 zwart hebben gekleurd. Sorry Jaap, je doet goed werk, je zal alleen herinnerd worden als de onheilsprofeet van 2020.

Vooropgesteld dat ik het echt niet overal mee eens ben, is het niet aan mij om moeilijke besluiten te nemen en dus doe ik wat ervan mij wordt gevraagd. Er zijn helaas mensen die onze democratie misbruiken om gewoon lekker te doen waar ze zin in hebben.

De grootste ergernis van 2020

Is gelukkig niet Jaap en gek genoeg ook niet corona. Het zijn de idioten, de waanzinnigen. Mensen die door de stem van onze eigen premier heen gaan fluiten omdat men het niet eens is met de koers van het kabinet. Ik ben een beschaafd mens maar wat mis ik de vervlogen tijden dat op dit soort walgelijkheden nog gewoon lijfstraffen stonden. Het zou ook niet misstaan in deze tijd van ordinaire tv. “Stoklagen met sterren” zou een regelrechte SBS6 hit kunnen zijn!

Wat zou ik graag kijken naar hoe een losgelagen Gerard Joling demonstranten afranselt met een eind hout, terwijl zijn hysterische en joelende lach steeds manischer en luider wordt. Dat de afstraffing zo ernstig wordt dat John de Mol zelf de schuimbekkende Gerard van de gestrafte demonstrant moet afhalen. Het zou voor het eerst zijn dat ik thuisblijf voor een SBS6 programma.

Natuurlijk ook voor de kleine man

Na de try out met Gerard moet dit natuurlijk breed uitgedragen worden aan hen die het het meest verdienen. Als een soort postcode loterij, laten we Gaston door het land gaan met een roedel demonstranten achterin het bekende en inmiddels geblindeerde rode busje. Op zoek naar zorgmedewerkers die wel een verzetje kunnen gebruiken deze winter, even de frustratie uiten op hen die de waarheid niet onder ogen willen zien.

De IC’s lopen helaas weer vol, alleen ditmaal niet met corona patiënten maar met corona ontkenners. Aldus Diederik Gommers, die koortsachtig zijn bebloede knokkels probeert te bedekken. 

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *