Lief Dagboek,

Terwijl de derde wereldoorlog alweer voor de deur staat, zijn er natuurlijk leukere dingen om over te schrijven. Om even alle krantenberichten, nieuwsberichten en andere invloeden van derden te doen vergeten. Is het altijd fijn om bij je eigen eigenaardigheden stil te staan.

Mannen

We zijn allemaal mensen maar we gedragen ons steevast beter dan wie we zijn. Om maar een voorbeeld te noemen, thuis poep ik geregeld met de deur open, niet iets wat je mij in een druk restaurant zou zien doen bijvoorbeeld.. Laatst werd ik ook betrapt door nota bene mijn vrouw, op het te lang staren naar een vrouwenkont in de supermarkt. Ik ben een man, wij doen dat, mijn vrouw weet dat ook. Echter geniet ik altijd van mannen in het openbaar die hoog en laag beweren dat zij nooit naar iemand anders kijken dan hun eigen vrouw. Dames dit is een leugen.

Snotjes

Wat je ook niet vaak ziet zijn mensen die in het openbaar in hun neus peuteren. Een beetje voorzichtig snotteren in een zakdoek maar verder houdt het daar wel op. Hoe anders word dit als men thuis komt. Dan ontpoppen je neusgaten zich als twee boorputten en boort men net zolang tot het groene “goud” is opgegraven. Hierbij worden, op de duim na, in principe alle overige vingers voor gebruikt. Niet voor niets zijn al je vingers opgeleverd in een andere breedte en lengte, zo heb je altijd het juiste gereedschap voor ieder snotje dat klem zit in één van je mijnschachten.

Partner

Normale gewoontes die je buiten beter niet kan doen, doe je ook niet altijd in je eentje. Nee mijn vrouw doet ook vaak een duit in zakje. Zo vliegt zij weleens op mij af als ik schaars gekleed ben. En terwijl ik en mijn opstartende erectie al erg blij beginnen te kijken haalt de waarheid ons al gauw in en begint mijn vrouw zeer gemotiveerd de verdwaalde haren uit mijn rug te trekken.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *