Lief Dagboek,

Terwijl de topman van Schiphol Dick Benschop, zijn gladgestreken gelaat staat vol te stouwen op het elite feestje in Davos. Staat de tent, die hij maar wat graag even achterliet voor zijn “moment of fame”, op de rand van de afgrond.

Ooit de trots van Nederland, nu vervallen tot een 3e rangs vliegveld. Maar als we kijken naar het gedrag van drankneus Benschop valt het allemaal wel mee.

Elitair uitschot

Ik vraag mezelf dan ook serieus af of Benschop ook uren in de rij heeft gestaan op Schiphol om bij het WEF in Davos te komen. Of mocht het directeurtje via de elite ingang van Schiphol richting zijn bestemming? Het is natuurlijk doodnormaal dat als het vliegveld waar jij verantwoording voor draagt finaal naar de klote dreigt te gaan, dat je lekker op pad gaat. Ver weg van de problemen waar jij verantwoordelijk voor bent.

De regels gelden niet voor Dick

Daarnaast gelden kennelijk de Corona regels alleen voor ons, de meute, want het heeft Dicky ook behaagd om gewoon vrolijk met zijn besmette corona kapsel lekker koningsdag te gaan vieren buitenshuis. En terwijl de belastingbetaler nog altijd opdraait voor de steun die KLM heeft mogen ontvangen, steekt Dick zijn middelvinger nog net niet fysiek uit naar de rest van Nederland en is zich van geen kwaad bewust.

Waar is de rest van de directie?

Het zwijgen van de rest van het bestuur van Schiphol spreekt ook boekdelen. Er zitten daar geen stoere kerels maar een stel graaiende zakkenwassers. Als dat niet het geval zou zijn mag ik toch aannemen dat één van die ezels Dick wel had opgehaald uit zijn elitaire ballenbak en hem met een Benschop onder zijn hol de deur uit had gebonjourd.

Wellicht dat iemand anders dan maar aan Dick kan vertellen waar de uitgang is, of is dat moeilijk te zien omdat de tent volstaat met wachtende en zuchtende passagiers? Ik zou zeggen, Dick, houdoe en bedankt!

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *