Lief Dagboek,

Nu we alweer een weekje verder zijn in de soap, is de wind nog lang niet gaan liggen rondom de viezerikkenrij bij “The Voice”.

Daar waar de aanklachten zich opstapelen tegen s ‘lands bekendste bandleider, is meneer zelf voor het zingen de kerk uit gevlucht. (Ik weet niet of deze grap te vroeg is maar je doet het er maar mee.)

Nog voordat het OM er überhaupt een zegje over heeft kunnen doen, is ons Jeroenekke het land ontvlucht. Na een halve spijtbetuiging lijkt het erop dat meneer wel heel veel spijt heeft maar de boetedoening gewoon over te willen slaan.

Therapie

Jeroen is halsoverkop richting een kliniek gegaan in Amerika om daar nog maar eens aan zichzelf te gaan werken. Ik ben erg benieuwd wat voor behandeling je daar wordt aangeboden. Moet je daar iedere dag snikkend gaan zitten vertellen wat voor viespeuk je bent en beloven dat je het nooit meer zult doen? Krijg je handvaten mee waaraan je je kunt optrekken i.p.v. af? Moet je je houding naar het andere geslacht gaan veranderen, in de zin dat je het andere geslacht wel respecteert maar je geslacht er een keertje buitenlaat? Wie zal het zeggen, ik denk Jeroen over een paar maanden.

Ruinen

Jeroen zal wel als een nieuw en fris mens weder opstaan uit de schande. Misschien gaat hij wel een boek schrijven over zijn reis. “Van heiden naar heilige” of iets anders met een even misselijkmakende titel.

Welnu kan dit hele verhaal naar verlossing een stuk goedkoper en efficiënter hoor Jeroen. We kunnen je ook gewoon even ruinen, even de knikkers tussen een paar stenen, tandjes op elkaar en klaar.

Een Rietbergen zonder kloten is namelijk hetzelfde als een wereld zonder Rutte, een fijne en veilige gedachte.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *