Lief Dagboek,

Een aantal blogjes geleden heb ik mijn gigantische achterban gevraagd om iemand naar voren te schuiven wie zich als een echte Facebook hooligan gedraagt. Degene wiens naam het meest genoemd zou worden, zou een persoonlijke ode van mij krijgen op deze website gevuld met kwalitatief beroerde tekstuele onzin. Nou we hebben een winnaar hoor! Uit alle reacties werd er wel 2 keer dezelfde naam genoemd daarmee hebben we een winnaar. Met wel 50% meer stemmen dan de nummers 2, welke allemaal 1 stem hadden. De winnaar van de oproep ben ik zelf geworden.

Gemiste kans

Nou in ieder geval een keer iets gewonnen al is het slechts een wedstrijdje welke ik zelf in het leven heb geroepen. Het riekt natuurlijk naar doorgestoken kaart dat ik mezelf als winnaar uitroep. Echter de twijfelachtige ode die ik over een ander zou schrijven is iets waar niemand jaloers op zou moeten willen zijn. Aan mijn trouwe verraderlijke achterban wil ik nog even meegeven dat ik het erg waardeer dat jullie mijn troep lezen echter als je dan een maatje erbij kan naaien dan is het stil van jullie kant van het scherm. Gemiste kans, desalniettemin houd ik van jullie.

Rick

Om jezelf te omschrijven laat staan een ode aan jezelf te schrijven is soms een stukje houvast nodig. Een ijkpunt, dit ijkpunt werd mij gisteren in de schoot geworpen. Ik vergelijk mijzelf vandaag met columnist Jan die schrijft voor stad Tiel. Nu ken ik de man geenszins behalve van het verhaal wat meneer gisteren uit de doeken deed. Jan beschreef hoe je met je ov chipkaart de betaalde afvalcontainers gratis kunt openen om je huisvuil aan te bieden. Tot dusver is er niks mis met Jan, echter wat volgde was een persoonlijke verontschuldiging en een diepe buiging richting s’lands meest ellendige bedrijf, je raadt het al, de AVRI. Waar het op neer komt is dat Jan met deze column zijn medeburgers naait en daarna zelf ook nog braaf aangeeft nimmer gratis gebruik te maken van de diensten van de AVRI en netjes zijn afvalpas gebruikt.

In welke zin heeft dit met mij te maken? Ik ben nu eenmaal wat minder subtiel. Wel vind ik het jammer dat dit verhaal naar buiten is gekomen, ik had dit graag onder ons gehouden en naar hartenlust mijn afval gratis gedumpt met mijn ov chipkaart, zonder blikken of blozen. Ik heb het ook geprobeerd, koortsachtig heb ik tot wel 20x mijn ov kaart gisteren tegen de bak staan duwen maar helaas hij ging niet open. Zo verstop ik mij niet voor dit soort praktijken, ik ga het vandaag dan ook weer proberen met alle andere passen die ik bezit. Als het dan lukt dan lach ik als een hyena terwijl ik mijn buren opstook om het slechte voorbeeld te volgen.

Dat maakt het verschil tussen Jan en mij. Ik ben misschien een lul maar gelukkig geen rechtschapen volksverrader als Jan.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *