Lief Dagboek,

Het is natuurlijk volkomen normaal dat je als inwoner van Nederland op een dag doorslaat door de barre omstandigheden waarin we leven. Logisch dat je besluit de pui van de lokale sigarenboer eruit te timmeren met je maten.

Natuurlijk ook logisch om vervolgens de kassa ook maar even leeg te halen en de avond als geslaagd te bestempelen. Dan ben je geen dader maar een ontevreden burger, tenminste, volgens Peter R. De Vries.

Bekend Nederland in de bocht

Wat nog meer frustreert dan het achterlijke tuig wat de straten van Nederland bevuild, is toch wel de mening van Bekend Nederland. Peter R. de Vries vond dat hij de burgermeester in Eindhoven wel even kon vertellen hoe normaal het is dat zijn halve stad is gesloopt. Misschien heeft Peter zoveel misdaadverslag gedaan dat hij zelf niet helemaal niet meer weet wat krom is en wat recht. Gezien zijn open relaties houdt hij het moraal toch al wel aan de lage kant maar dat ter zijde. Petertje was niet de enige die van zich liet horen. Marco Kroon was weer eens over gefrustreerd en zoekt een manier waarop veteranen kunnen bijspringen in de orde handhaving. Hoe dat er dan uit gaat zien laat zich raden. Een groep volwassen kerels in kikkerpakken die tegen de reljongeren aan gaan staan pissen? Amusant maar een bar slecht idee.

Hooligans

Het geweld in diverse steden heeft inmiddels dusdanige vorm gekregen dat zelfs voetbalhooligans van plan zijn om het geweld een halt toe te roepen. Iedereen weet natuurlijk dat buitensporig openbaar geweld waarbij de ME verhaal komt halen een alleen recht is van voetbalhooligans.

Volgens mij hebben Peter, Marco en de aanhang van FC Knudde het net zo goed niet begrepen als het reltuig dat iedere avond de zooi komt slopen. Blijf binnen met je kadaver en laat oom agent gewoon zijn werk doen. Daarbij; verstrek Peter alsjeblieft nooit meer een talkshowuitnodiging.

Dat gezegd hebbende wens ik de boordschutter van de inmiddels befaamde waterwagen veel krijgsman geluk toe en mocht er een avondje geen water maar euro 95 in de tank zitten? Ik kijk wel een keer de andere kant op.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *