Lief Dagboek,

Het is weer die tijd van het jaar. Hals reikend kijken er samen met mij nog zo’n 50 andere paardenkoppen uit naar dit event. Even geen gezeur van mietjes zoals Mark Rutte, Jesse Klaver en weet ik veel wie nog meer.
Nee het is weer tijd voor de Tour!

Poule des doods

Uiteraard doe ik weer mee met de meest beruchte tourpoule van Varik en omstreken. Na het uren zoeken op Google welke renners er in vorm zijn, welke renners er wellicht chemisch geholpen worden met wat doping en welke renners de zwakste schakels zijn, heb ik mijn lijstje opgemaakt.

Het moment van het insturen van je definitieve lijst is altijd spannend. Het moment van de muisklik voelt als het op de knop drukken van een crematorium oven, je kunt nu niet meer terug. Het staat geschreven en het is ontvangen door opper-Tourpoule-god Luuk van het H. Onverbiddelijk en resoluut volgt een dagelijkse update met daarbij meestal wat afstraffende woorden over hoe ik de schande over de familie Scholman ook dit jaar weer in stand hou door steevast in het rechter rijtje te eindigen. De druk is hoog.

Om mezelf wat te helpen dit jaar, heb ik Vladimir Poetin gevraagd om voor wat renners thee te zetten of ze uit te nodigen op een balkon op 5 hoog. Op zich wilde hij zich hier best voor lenen maar sinds de mislukte coup van vorige week, neemt hij zijn telefoon niet meer op. Ik zal het dus ook dit jaar weer op eigen kracht moeten doen.

Ik wens iedere deelnemer veel succes maar niet teveel!

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Een reactie op “Poule des doods

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *