Lief Dagboek,

Als grootverbruiker van media dienst Netflix, heb ik best uitgekeken naar de nieuwe natuur documentaire ‘Our Planet’. Helaas liep de ervaring voor mij uit op een teleurstelling. ‘Our Planet’ zit bomvol prachtige beelden die van je scherm afspatten. Beelden die vervolgens grondig verpest worden door de doodsroggelende stem van niemand minder dan David Attenborough.

Verpest

Dat deze man een tv reputatie van enige naam heeft valt niet te ontkennen. Helaas is hij met zijn 92 jaar niet langer geschikt om eigenlijk Ć¼berhaupt nog iets te doen. Als kijker, wordt je al moe als hij de eerste zinnen uitspreekt. Ik vraag mezelf dan ook af of hij de boel al dan niet liggend in een kist heeft ingesproken. Naast de interessante weetjes kunnen hij en de redactie het niet laten om bij letterlijk iedere scene, gevuld met mooie beelden, de sfeer goed te verpesten. Door openlijk te zeggen dat klimaatverandering de natuur aan het verkrachten is en dat dat eigenlijk de schuld van de kijker is. Ik ben mezelf er zeker van bewust dat mijn aanwezigheid weinig positieve invloed heeft op het welzijn van onze planeet, daar hoef ik echter niet continu aan herinnerd te worden als ik in mijn pyjama een natuurfilm lig te kijken.

Natuurfilms

Over natuurfilms gesproken, hij zou een goede pornofilm nog kapot kunnen lullen. Terwijl je als kijker een sterk staaltje onveilige seks aan het bekijken bent, hoor je dan ineens David Attenborough door de speaker. “Nu de man is klaargekomen op het gezicht van de vrouw, loopt zij een behoorlijk risico herpes rond de mond en andere lichaamsopeningen te hebben opgelopen.” Ja David, dat onveilige seks met veel wisselende partners dit risico met zich mee brengt dat weten we allemaal. Echter, daar hoeft niemand aan herinnerd te worden op het moment dat die nep loodgieter een kit klusje aan het afronden is bij een gewillige huisvrouw!

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

4 reacties op “Our Planet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *