Lief Dagboek,

Nu de kranten weer vollopen met het feit dat de koning er wederom vele procenten op vooruit gaat volgend jaar terwijl wij ons schrap moeten zetten voor economische achteruitgang, is het makkelijk scoren vanuit de media om onze vorst onderuit te halen. We weten allemaal dat de koning weinig te vertellen heeft en dat zijn toelage wordt bepaald door Rutte en misschien een klein beetje door de Rabobank. Hebben de Tokkies eindelijk gelijk waar de schuld neergelegd dient te worden.

Wij kennen hem anders

Kennen doe ik hem niet maar gelukkig heb ik wel het voorrecht gehad om de man meermaals te mogen ontmoeten tijdens werkzaamheden voor het leger.

Tussen de bedrijven door kwam de toenmalige prins aangekondigd en onaangekondigd, nog wel eens een kijkje nemen bij “de jongens”. Altijd geïnteresseerd in wat er speelde op het laagste werkniveau en altijd in voor een kop koffie.

Lelijk

Ik denk zelfs dat het rondhangen van onze vorst tussen de lelijke mannen zoals wij, hem hebben geïnspireerd. Met eigen ogen zag hij hoe lelijke snotapen nog best konden opknappen door het verbergen van het gelaat achter een bos haar. Meer dan eens denk ik dat de koning ooit in zijn vorstelijke spiegel keek en niet durfde te vragen, “Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de knapste koning van het land?” Want laten we even eerlijk zijn, onze koning is gewoon een lelijke vent. Ik ben erg blij dat onze verheven leider heeft besloten dat hij qua uiterlijk niet ver boven de gemiddelde infanterist staat en dat we hem hebben kunnen bewegen naar een immer goed uitgedoste behaarde bakkes.

Wij hoeven hiervoor geen dank je wel, Willem, een krat bier zijn we al heel gelukkig mee!

De enige met verstand

De koning is gewoon een fijne lelijke man die graag openstaat voor de samenleving, Door kranten als de Telegraaf en het AD staat de samenleving steeds minder open voor hem omdat men vindt dat hij en zijn gezin teveel kosten. Ik vraag mezelf dan af wat Nederland dan vindt wat een koning hoort te verdienen? Ik zie de koninklijke familie namelijk nog geen intrek nemen in een rijtjeshuis in Tiel, ik wil hem niet eens als buurman eerlijk gezegd.

Mensen mogen eigenlijk best blij zijn dat er naast de 150 hypocriete zakkenvullers in Den Haag nog iemand rondloopt met een beetje verstand. Het zit weleens waar verstopt achter een baard en een lelijk hoofd maar het zit er wel.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

2 reacties op “Onze Koning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *