Lief Dagboek,

Ik hoor er niet meer bij. Ik ben als over tolerante Nederlander niet meer van deze tijd. Niet dat ik minder tolerant moet zijn, ik zeur gewoon te weinig. Als blanke man in Nederland hoor je ook trouwens niet te zeuren want blanke mannen hebben het hier altijd goed en dus hebben we het ook altijd gedaan. Ik heb daar zelf schijt aan maar dat past niet in deze maatschappij, er worden mij dingen aangerekend waar ik wat mee zou moeten doen.

Gevoelig

Het feit dat ik niks doe met deze aantijgingen is volledig mijn eigen schuld, het is immers 2020 en dus zou ik mij alles moeten aantrekken wat er maar aan te trekken valt. Dus bij deze voel ik mezelf een vernederde blanke kerel. Er zit hier voor u 100 kilo aan wit verdriet. Wat word ik gediscrimineerd door iedereen die niet van mijn eigen kleur is. Het liefst zou ik de dam op gaan met mijn ongekleurde mede paria’s maar dat is een privilege die alleen weggelegd is voor andere kleuren.

Omroep Wit

Daarom start ik een omroep voor ongehoord Nederland, de witte man. Zo kunnen we aan de rest van het land laten zien dat wij er ook bij horen. Wat we missen in pigment maken we goed met onze roep tot exclusiviteit.

Om onze klaagzang kracht bij te zetten zoeken we trouwens een vrijwilliger. Wie is of kent een politieagent met een migratie achtergrond die tegen een reiskosten vergoeding Paul Witteman wil omleggen?

Sorry Paul, we hebben niks tegen je maar je achternaam komt ons even verdomd goed uit.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Een reactie op “Omroep Wit

 1. Adri Ekstijn zegt:

  Zeer gewaardeerde Rick(Ook door mij).

  Helaas voldoe ik aan geen enkel idee en dat komt omdat ik kleurloos ben opgevoed.
  Dat heeft met mijn leeftijd te maken, want ‘toen’ was Pipo & Mamalou nog in Zwart-Wit op T.V.
  En ja, je raad het al; Zwart is geen kleur en Wit ook niet!
  De enige nuance in die kleurloze jeugd was Grijs. Grijs is een mix van Zwart en Wit en misschien is Grijs volgens wetenschappers wél een kleur, maar ik vind het juist óók hardstikke KleurLoos?!

  Grijs is mijn lievelings en kleurigste kleurloze kleur en dat verklaart dat ik helaas jou niet kan ondersteunen.

  p.s.
  Kijk uit met statements maken op wit papier met witte inkt, want dan zul je tóch zwart papier moeten gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *