Lief Dagboek,

Na jaren van het aan de schandpaal nagelen van eigenlijk iedereen, is nu de NOS zelf aan de beurt. Een wijs man zij ooit tegen mij in de spiegel; “Wie het hardst aan de lijkenkar trekt, heeft uiteindelijk het meeste spierpijn.” Die pijn is nu gekomen. De ene na de andere analist wordt al dan niet terecht op de publieke pijnbank gegooid. En uiteraard, het is weer pikant.

Danny Nelissen

De klachten omtrent Jack van Gelder neem ik niet eens serieus. Ik ben verbaal zo vaak seksueel aangerand door vrienden en intimi dat ik een week in het politie bureau zou zitten om dit aanhangig te maken. Ik kan ook niet zeggen dat ik zelf verschoond ben van het maken van oneerbare grappen tegen die of gene. Mocht iemand zich niet fijn voelen door wat er in 1840 is gebeurt in mijn nabijheid, meld je vooral bij mij en niet bij de politie. In bad komen we er vast samen wel uit.

Wat wel zowel lachwekkend als ernstig is, zijn de aantijgingen aan het adres van Tour de France presentator Danny Nelissen. Vaste Tour de France kijkers wisten al, voordat bekend werd dat vieze Danny de dader was, dat het niemand anders kon zijn. Het was namelijk of hij, of Thijs Zonneveld. Nu weten we allemaal dat Thijs, al zou hij een smeerlap zijn, geen vieze praat nodig heeft om aan een vrouw te komen. Dus blijft alleen vieze Danny over.

Nu weet ik zeker dat de vrouw die de klacht heeft ingediend over vette Danny wel een stootje kan hebben. Een oud wielrenster is immers wel wat pijn gewend. Maar wat ik mij wel helemaal kan voorstellen is het volgende. Een middagje of een uurtje naar de gore praat uit zo’n geile zielloze zak gaan zitten luisteren kunnen we allemaal. Vervolgens ga je naar huis, was je je oren en dat was dat. Maar deze vrouw heeft dit een gehele Tour de France moeten aanhoren. 3 weken lang, de zweterige tong van Danyy Nelissen naast je in de auto horen spouwen over neuken en andere neukgerelateerde zaken. Officieel is het geen misdaad maar het zou het wel moeten zijn.

Herbert en Maarten

Ik wens de vrouw in kwestie veel sterkte en wijsheid na 3 weken met vieze Danny op de achterbank. Hoewel ik mij als kijker nu wel afvraag of er niet wat meer creativiteit kan komen bij de NOS. Ik luister en geniet altijd van Herbert en Maarten tijdens hun 5 uur durende live verslag van iedere etappe. Herbert stelt dan stomme vragen en Maarten geeft antwoord waarbij ze ook de omgeving van het parcours onder de loep nemen. Wat zou het genieten zijn als Herbert vraagt; “Mooi kasteel, toch Maarten?” en dat Maarten antwoord :

Zeker Herbert, zeker, het is gebouwd 1432 en in 1995 heb ik daar in dat chateau nog een jonge dame anaal vernedert, mooie tijden!

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *