Lief Dagboek,

Ik denk niet dat men met de bovenstaande slogan ook de vermeende seksuele uitbuiting bedoelde. “Last van je arie? Natuurlijk bij RTL4!”

Voorop gesteld dat het misbruik maken van een ander ronduit walgelijk is, bespeur ik toch bij mezelf een stukje amusement in de gehele situatie rondom het drama bij “The Voice of Holland”. Zeker niet om de slachtoffers maar wel om hoe het grote steekspel nu begonnen is. De hechte en perfecte club is in een oogwenk uit elkaar gevallen waarbij, jawel, zelfs de meest onschuldige vrouw op aarde niet wordt gespaard . Zelfs Linda de Mol is ongewild betrokken bij dit schandaal.

Cluedo

Eigenlijk begon de rugzak al te stinken toen Marco Borsato op allerhande manieren werd beschuldigd van seksueel misbruik. En laten we eerlijk zijn, als volksheilige Marco Borsato het kan, dan kunnen andere minder heilige goden dat natuurlijk ook.

Nu is de hamvraag, wie heeft wat wanneer gedaan? Was het dan toch Marco met een drumstok achter de coulissen? Was het Jeroen Rietbergen die naast het produceren van het programma, in de baas zijn tijd ook aan de eigen zaadproductie werkte? Of was het toch Ali B. ergens in een park achterin een louche Opel Kadett? Wie het weet mag het zeggen maar vooralsnog is het potje Cluedo begonnen en laat geen BN’er een moment onbeheerd om zijn of haar handen te wassen in onschuld en op de een of andere manier deze situatie toch vooral over henzelf te laten gaan.

De ik-was-het-niet-cultuur

Wat mensen als Anouk, Chantal Janssen en eigenlijk nog meer koeien uit dezelfde stal niet begrijpen is dat het even niet over hen gaat. En toch waren daar alweer de selfie filmpjes; “Ik wist er niks van” “Het is verschrikkelijk” “Wat een corrupte bende” en weet ik wat nog meer men ogenschijnlijk emotioneel brult richting de camera. Hoe moeilijk het is om te begrijpen dat het even niet om jullie draait en dat het niemand daadwerkelijk geen ene reet interesseert wat je ervan vindt. Want het gaat natuurlijk niet om de slachtoffers, die zijn bijzaak, het gaat om een kale Anouk die wel even de toon zet.

Het is nog wachten op Arie Boomsma die eigenlijk iedereen wel cancelt om een scheet. Of is hij zo stil omdat hij zelf weleens met zijn Boomsma op de verkeerde akker is wezen ploegen? Wie zal het zeggen, het wordt sowieso een interessante week voor RTL 4 met een hoog amusementswaarde voor mensen zoals ik!

X Rick

P.S.

Bij deze wil ik graag Jan Roos en Dennis Schouten bedanken om de wijze waarop dit balletje is gaan rollen. Door jullie niet aflatende en lafhartige manier van onderzoek doen komt nu eindelijk de waarheid naar boven.

 

Roddelpraat bedankt!

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *