Lief Dagboek,

We weten allemaal hoe er in sommige landen in Afrika met kindsoldaten wordt omgegaan. Ze worden op een gruwelijke wijze gedrild om het doel van de volwassen medemens te dienen. Kinderen zijn immers goedkoop, loyaal en makkelijk te kneden naar jouw idealen. Hoewel natuurlijk deze gruwelijke praktijken hier in Nederland niet voorkomen, zie ik principieel gezien weinig verschil met sommige ouders hier in Nederland

Klaverjugend

Een aantal jaar geleden waren het al scholieren die werden toegejuicht door Jesse Klaver tijdens een schoolstaking om te gaan demonstreren in de hoofdstad. Dat waren pubers, de KlaverJugend.
Anno 2023 gaan ouders in Nederland nog een stapje verder. Ouders die hun kind aanleren dat het normaal is om op de A12, een snelweg nota bene, te gaan zitten en vooral niet te luisteren naar het lokale gezag.
Ik denk niet dat dit opvoed technisch een strak plan is. Hoe nobel jij ook vindt dat je idealen zijn, je kind inzetten als “wapen” tijdens zo’n idioot protest terwijl de politie aan komt zetten met een waterkanon vind ik mishandeling.

Meldpunt veilig thuis

De vakmensen die waken over s ‘lands kinderen, Meldpunt Veilig Thuis is het klaarblijkelijk niet met mij eens. De meldingen van de Haagse politie die volgens protocol werden gemaakt bij dit mispunt, eh meldpunt werden afgedaan als overdreven. Ik weet niet in wat voor bananen republiek wij aan het belanden zijn dus ik herhaal het nogmaals.

Je kind inzetten voor jouw idealen tijdens een illegale demonstratie is mishandeling.

Pak die lui gewoon aan!

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Een reactie op “Mispunt Veilig Thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *