Lief Dagboek,

Sociale media, we scrollen er allemaal lekker doorheen, de hele dag door, ik ook. Van onnozele dierenfilmpjes tot auto-ongelukken, ik heb het al min of meer uitgespeeld. De laatste tijd, en god weet waarom, krijg ik van die filmpjes binnen over mannen die zich in de fitness uitsloven en hier graag ook over vertellen. Nu weet ik niet hoe het alwetende algoritme denkt dat hier mijn behoeftes liggen want ik heb A) geen behoefte aan een fitness bezoek en B) mijn geaardheid is ook niet veranderd. Maar ja nu ze er toch zijn, duik ik er graag even in.

Masculiene mannen

De fitness filmpjes zijn nog niet zo erg. Ik bedoel een paar gasten die denken dat ze met het slepen aan een aantal gewichten zichzelf heel wat voelen, jongens prima, lekker uitsloven. Wat wel stoort is de nasleep ervan. Inmiddels word ik bestookt met filmpjes van lui over hoe je om moet gaan met je “masculiene” zelf. Kennelijk gaat dat namelijk niet altijd even goed in onze wereld. Het leven is ook lastig maar volgens de content is het leven nog veel lastiger als je met je “masculiene” zelf moet omgaan.

Kreten als alfa mannen, leiders en volgers komen dan voorbij. En ook hoe je om moet gaan met vrouwen want wellicht ging dat eerder dus niet goed, het komt allemaal aan bod. Dat ik denk dat dit soort gelul allemaal uit onzekerheid komt, zal men mij vast niet in dank afnemen maar goed zo is het wel. Als je twijfelt of je wel mannelijk genoeg bent voor deze wereld zonder dat je gaat controleren of die lul tussen je 2 poten er wel hangt dan heb ik nog best wel wat advies voor je.

Echte mannen

Als jij je eigen lichaam nodig hebt ter bevestiging om te bewijzen dat ook jij een echte ekte alfa man bent dan gaat er iets mis. Weet je wat jij nodig hebt? Een schroeftol en iets om met je blote mannen klauwen in elkaar te bouwen.

Ben jij die stakker die met zijn halve spierbal de vrouwtjes wel even gaat veroveren in de kroeg? Ook mis, weet je wat vrouwen nodig hebben? Je rug! Om tegenaan te kijken want je moet ze niet tegen de benen aan rijden, laat ze maar tegen je ongeïnteresseerde mannen rug aan kijken dan komen ze vanzelf. Of niet maar dan staan ze tenminste achter je en je glaasje pils voor je, zoals het hoort!

Kun jij wel 140 kilo bankdrukken maar durf je niet een plafonniere op te hangen? Dan neem ik aan dat je zelf wel weet waar het “masculiene” leermoment in gaat zitten in de komende tijd!

Heb jij wel een grote waffel tegen vreemden maar durf je je eigen moeder niet de waarheid te vertellen? Vraag jezelf diep in je “masculiene” ziel eens af hoe dit nu toch komt? Ook jouw moeder heeft een snor!

Ben jij die onzekere Tinus waarvan je vrienden al jaren zeggen dat je een keer stevig moet naaien? Naai dan je vrienden, ze zijn kennelijk zo geïnteresseerd in je liefdes leven, dan kun je ze net zo goed erbij betrekken!

Volg mij, voor meer “masculiene ” tips!

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *