Lief Dagboek,

De verloedering van wat ooit een prachtig idee was, de democratie, draait weer overuren. Het nieuwste fenomeen heeft zich, terwijl ik dit op papier zet, aangediend. De ‘klimaatspijbelaar’. Verbijsterd zit ik naar een mars te kijken van duizenden minderjarigen die zogenaamd opkomen voor het ‘klimaat’. Een woord waar vele van deze droeftoeters tot 2 jaar geleden nog niet eens van hadden gehoord omdat ze nog niet verder kwamen dan aap, noot en mies.

Linksaf

Triomfantelijk worden zij geflankeerd door de keizers van het demonstreren, leraren. Als een stel sluwe kinderlokkers verleiden, zogenaamd hoogopgeleide, leraren de kinderen tot deelname aan hun perverse linkse activiteiten. Met als climax deze klimaatmars. Daarbij zijn er ook enkele leden van de 2e kamer aanwezig bij de protestmars. Uiteraard uit de linkse hoek, die het maar wat mooi vinden om “de toekomst” als een soort eerste wereld kindsoldaat in te zetten. Ik persoonlijk vind het opjutten en inzetten van minderjarigen eigenlijk een criminele activiteit maar goed, kennelijk als het links Nederland goeddunkt dan mag het.

Bij het bekijken van de beelden rijst bij mij ook de vraag; waar is de leerplichtambtenaar gebleven? Volgens mij is dit een gemiste kans om dat lamme volk terug de schoolbanken in te knuppelen en de ouders van de ‘klimaatspijbelaars’ een fikse boete te sturen die meer dan terecht is.

De echte vervuilers

De grootste klimaatverziekers zijn trouwens de kinderen zelf. Vanaf het moment dat ze zijn geboren verbruiken ze al gas, stroom, voedsel en ga zo maar door. Wat hebben wij als maatschappij of de aarde als ons leefklimaat tot nu toe aan deze verse generatie gehad? Welnu, de maatschappij heeft er nog geen euro voor terug gezien en de aarde is er ook geen millimeter op vooruit gegaan. Het beste wat deze ‘klimaatspijbelaars’ kunnen doen is massaal zelfmoord plegen op het Malieveld vanmiddag. Dat scheelt weer zo’n 50.000 liter douche water en dat alleen al vanavond! Dat is pas milieuvriendelijk!

X Rick

ps

Één ding ben ik wel met ze eens, Mark Rutte is en blijft een lul.

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Een reactie op “Klimaatspijbelaars

  1. Nick brouwer zegt:

    Niks aan gelogen! Gemiste kans voor de staatskas die gevuld had kunnen worden met prachtige boetes. En helemaal een gemiste kans voor Rutte. Legaal zelfmoord plegen voor het klimaat had het nobelste kunnen zijn wat hij voor ons land had kunnen doen. (de klootzak)

    Kusjes nick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *