Lief Dagboek

Inmiddels zijn we zo onderhand wel gewend aan de extremen die ons nu exact een jaar teisteren. Wie had ooit kunnen denken dat er een virus zou kunnen ontstaan uit een voedselhal die hygiënisch en liefkozend, “de natte markt” wordt genoemd? Het is niet dat het woord natte markt bij mij de speekselklieren laat lopen maar goed, kennelijk is aldaar de ellende begonnen. Gewoon heel klein begonnen en uitgegroeid tot een nooit meer eindigend virus, aldus Jaap van Dissel afgelopen week.

Mentale tatoeage

Dat Corona nooit meer weggaat zal mij eigenlijk een worst wezen het is wat het is en hopelijk wordt het in de nabije toekomst beheersbaar. Wat ook klein begon was de ziekte van Jaap. Een wat warrig uitziende man, steevast netjes gekleed die in maart 2020 steeds vaker in beeld kwam op televisie. Het knullige elleboogjes geven en het advies om de handen te wassen, zo begon het. Inmiddels is Jaap uitgegroeid tot het gezicht van deze crisis. Niet langer roept hij op om het virus uit te bannen. Tegenwoordig, 1 jaar later, is het voor Jaap wel tijd om aan te kondigen dat het virus dus niet meer weggaat. Leuke bijkomstigheid voor ons is dat de aanwezigheid van Corona, hand in hand gaat met het gezicht van Jaap van Dissel.

Dat betekent dat we Jaap nog jaren, wekelijks met prognoses en modellen zien ronddwalen door de gangen van het binnenhof. Nog meer Jaap op Televisie en nog vaker horen dat onze compliance al weken achteruit gaat. Jaap wordt een permanente tatoeage op onze ziel. We zullen tot in de lengte van dagen steeds vaker geconfronteerd worden met Jaap van Dissel. Het is klein begonnen, tijdens het handen wassen, het eindigt waarschijnlijk met het moment dat je nog maar aan één persoon kunt denken tijdens het masturberen. Wat een nachtmerrie.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *