Lief Dagboek,

Ik schrok vanochtend wakker met een vervelende gedachte die waarheid bleek te zijn. Ik ben een Wappie. Het is een verschrikkelijke conclusie die ik toch moet trekken. Terwijl ik mijn ochtend ritueel op het toilet aan wegwerken was begon ik zachtjes te snikken. “Ik ben een Wappie” fluisterde ik terwijl ik mijn tranen wegveeg met een toiletpapiertje, hopend dat het velletje net van de rol afkwam en niet al dienst had gedaan aan mijn achterzijde…

Zeiken

De definitie van de Wappies zoals men deze bevolkingsgroep liefkozend betiteld is niet zo ingewikkeld als men doet laten vermoeden. Men spreekt eigenlijk van Wappies als men steevast een Coronaontkenner is, of misinformatie over Corona verspreidt, mensen die complottheorieën geloven en verspreiden. Een Wappie gaat zich niet laten prikken want eng. Een wappie wil zich niet laten testen want moeilijk verhaal, chips in je brein en hersenschade.(Voor zover je als Wappie al hersens hebt). Wappies willen naar de kroeg waar ze eigenlijk nooit heengingen maar omdat het nu niet kan gaan ze de horecaondernemer af staan blaffen want joden in de oorlog. Eigenlijk komt het hele debacle op hetzelfde neer.

Dat was tot vanochtend mijn definitie van een Wappie. Helaas is de waarheid simpeler. Want een Wappie, die wil eigenlijk helemaal niks behalve zeiken. De hele dag door zeiken, zeiken en nog eens zeiken.

Ik ben een Wappie

Nu ben ik wel netjes geprikt. Ook ik heb de gevreesde Coronapas. Maar er is maar 1 ding wat ik wil de hele dag en ook doe. (vraag maar aan mijn vrouw en lees anders mijn gehele repertoire) Zeiken, zeiken en nog eens zeiken. Heerlijk. Eigenlijk zou het woord Wappie vervangen moeten woorden door mijn naam. Want ik zeik al veel langer dan de Wappies dus ik zou het erg waarderen als de Wappies voortaan de “Rickerts” worden genoemd.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Een reactie op “Ik ben een Wappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *