Lief Dagboek,

2019, het begin is er, de kop is er af en zo ook het complete verstand van de samenleving. De idioterie viert hoogtij onder zowel de politiek als het volk.

Angst

Eng is het goede woord als ik tot de conclusie kom tijdens het douchen dat ik waarschijnlijk normaler ben dan de gemiddelde Nederlander. Voor zover je nog van normaal kan spreken anno 2019. Jankend zak ik in elkaar op de douchevloer, ik heb ‘m nog beet maar masturberen zit er vandaag niet meer in. Snikkend droog ik mezelf af en verman mezelf, ik kijk vooral niet te lang in de spiegel want ik voel alweer een traan opkomen in één van mijn ooghoeken.

Ik haast mij naar beneden en maak een lijstje over wat 2019 eigenlijk ons als Nederland in totaal al heeft gebracht. Lang hoef ik er niet over na te denken, de ellende stapelt zich op als de schuldenlijst van Dirk Scheringa (over idioten gesproken).

Het groene geweld

We kunnen rustig stellen dat we als burger in ieder geval van alle kanten stelselmatig en doelbewust worden kapot gemaakt door de 150 paardenkoppen die zich ophouden op het heilige Binnenhof in Den Haag. Terwijl de VVD de broekriem nog eens aantrekt en de burger een niet al te malse BTW verhoging door de strot boort. Blijkt links Nederland letterlijk bloed te ruiken en komt men met het ene achterlijke en niet onderbouwde groene idee na de andere. Het feit dat 90% van de snode plannetjes niks met het milieu te maken heeft maar wel met de inkomsten van ‘Das Reich der Niederlanden’ doet het groene vuur ook bij de VVD oplaaien.

De VVD legt hier, los van wat ruige jongens praat van Klaas Dijkhof, de ‘groene Taliban’ dan ook geen strobreed in de weg. Het kringrukken voor de groene spiegel kan ongegeneerd doorgaan. Met als hoogtepunt het feit dat wij als burgers maar moeten gaan lenen voor vergroening van onze woningen. Lenen… Daar waar we een tijdje terug nog zo snel mogelijk ‘aflossingsblij’ moesten worden kunnen we nu wel een rugje of 50 bij de bank gaan halen om ons huis te voorzien van een groene isolerende zaadlozing.

Mark Rutte

De enige verklaring die onze leider en gezicht in het buitenland Mark Rutte te melden had ging uiteraard niet over het perverse huwelijk met “links” maar wel over hoe hij het liefst raddraaiers persoonlijk in elkaar wil slaan. Chapeau Mark, gesproken als een echt staatshoofd, Tokkie.

En waar maakt de gemiddelde Nederlander zich druk om begin 2019? Juist, niks van het bovenstaande. Het gaat alleen maar over een ei op Instagram, het volgende kind van Kim Kardashian en het verrotte huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galbak. Om het vervolgens raar te vinden dat Mark Rutte nog in het zadel zit, ja heel vreemd.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *