Lief Dagboek,

Er volgt nog een persconferentie maar ik kan jullie het heugelijke nieuws hier alvast mededelen. De officiële papieren zijn nog onderweg maar het tekenen ervan is slechts een formaliteit, de telefonische handen zijn immers al geschud.

In tegenstelling tot Jutta Leerdam met Jumbo en ook in tegenstelling tot de Formule 1 en Ziggo, kan ik jullie melden dat ik wel trouw blijf aan Ziggo!

Harde onderhandelingen

De jaarlijkse gesprekken werden ditmaal door mijzelf opgestart. De aanzet hiertoe kwam niet uit het niets. Zoals ieder jaar hing de KPN weer rijkelijk op tijd aan de lijn om een flirt met mij op te starten. Ja, ik moet toegeven ook met hen heb ik een praktisch en soms misschien wel filosofisch gesprek gehouden maar tot een definitieve overstap konden zij mij niet direct verleiden. Vooral omdat zij mij voor een langere periode aan zich wilde binden met een aantrekkelijk maar helaas wel een 2 jarig contract. Het is een publiek geheim dat ik, zeker in deze onzekere tijden, mijzelf niet langer dan 1 jaar aan grote namen laat binden.

Om toch transparant te zijn in mijn doen en laten buiten het oog van Ziggo, mijn trouwe provider, heb ik hen “gewoon” gebeld.

Ik kan jullie melden dat de onderhandelingen stevig waren. Dusdanig stevig dat ik het “laatste” aanbod moest weigeren. Dit resulteerde in dusdanig heftige emoties bij mijn onderhandelingspartner, dat hij mij helaas moest doorverbinden met de allerlaatste optie. De afdeling opzeggingen.

Witte rook

Ieder jaar verlopen deze onderhandelingen hetzelfde, net als ik met mijn hele hebben en houwen over wil stappen, word ik in het sleepnet toch tegen gehouden door het laatste bod na het laatste bod. Een opluchting voor beide partijen.

Ondanks wat boze tongen hebben beweerd de laatste dagen, kan Ziggo weer een jaar op mij bouwen als trouwe sponsor in ruil voor wat internet en TV.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *