Lief Dagboek,

Wie een abonnement op videoland heeft en de serie “Special Forces V.I.P’s” volgt , heeft waarschijnlijk dezelfde motivatie als ik om deze serie te volgen. Het structureel zien lijden van Giel Beelen.

Net zoals de rest van Nederland heb ik op zichzelf niks tegen Giel Beelen maar hij heeft “iets” over zich wat mensen, inclusief mijzelf, triggert tot ongenoegen. Ergens kan ik de vinger er ook niet opleggen, hij heeft het Guiness book of records record radiomaken en talloze prijzen in de wacht gesleept in zijn vak en passie; radiopresentator. Aardig C.V. voor iemand met zo’n verlopen hoofd. Toch hadden we hier al uit kunnen opmaken dat Giel misschien niet de zwakke broeder is wie wij denken dat hij is.

Giel Commando

Giel valt in eerste instantie tijdens de afleveringen uiteraard negatief op bij de instructeurs van het programma “Special Forces V.I.P’s”. Giel is steevast te laat en lijkt met zijn 121 jaar ook verreweg de oudste van het deelnemersveld en als je dacht dat je zelf geen ochtendmens was dan heb je Giel Beelen nog niet zien wakker worden.

Het doet denken aan zo’n horrorfilm waar piepend en krakend een crypte opengaat om vervolgens een lijk tot leven te zien komen. Bij Giel is het kraken en piepen ook aanwezig. Alleen gek genoeg is daar geen kist voor nodig maar slechts een slaapzak en ja ook de ondode komt daarna te voorschijn in de vorm van, je raad het al, Giel Beelen.

Toch kunnen we roepen naar de tv wat we willen, Giel is een doorzetter. Op het moment van schrijven zit hij nog altijd in het programma en bijt zich vast om de eindstreep te halen, klaagt weinig, lacht af en toe en kan zich op een of andere manier zelden fatsoenlijk aankleden maar hij is er nog.

De eindconclusie zou dan ook moeten zijn, Giel Beelen kan prima mee met de Special Forces alleen zul je je als commandant dan steevast en altijd aan het schema van Giel moeten houden en iedere actie 5 minuten later beginnen dan gepland . Wellicht zou ik ook overwegen om vooral niet vroeg in de ochtend al te dwaze dingen te gaan doen gewoonweg omdat dhr. Beelen dan nog niet inzetbaar is. Anderzijds zal men door middel van het gebruik van een AED, dit probleem misschien weten te omzeilen.

Zet hem op Giel, de finish is in zicht!

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Een reactie op “Giel Commando

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *