Lief Dagboek,

Je zal in je leven maar wereldkampioen worden. Velen dromen ervan slechts een handvol zijn uitverkoren. Zo ook de Spaanse voetbaldames die op glorieuze wijze de beker deze zomer veroverden.

Letterlijk ieder persoon wil op dat moment zich verplaatsen in het team dat zich net heeft gekroond tot het beste team op aarde. Het gevoel van glorie en de opluchting dat na een spannend WK; jij en je team zijn overbleven als de onbetwiste kampioen.

Maar helaas, dit was het WK voor vrouwen

Zoals eigenlijk iedereen wel weet, zijn vrouwen niet zo goed in het vieren van succes. Zij lichten liever de negatieve kanten eruit en dat ligt dan vooral aan de man. Tenminste als de Spaanse ploeg een afspiegeling is van de gemiddelde vrouw zoals de media mij doet geloven. Zelfs een WK titel kan de chronische ontevredenheid van de vrouwen niet tot bedaren brengen. Nee,er moet een man ritueel geslacht worden, alleen dan is het feest compleet.

Zo’n Kodak moment, onvergetelijk, maar dan anders

Het ene moment van vreugde. De titel is binnen, de vrouwen hebben het gefixed en Luis was van plan dat vieren zoals een man dat betaamd. Gewoon lekker dom gelukkig feestvieren. Helaas voor onze Luis is die tijd voorbij.
En hij had een beetje pech dat het moment van onbezonnenheid nu net op de foto stond.

HIJ HEEFT EEN SPELER GEKUST

En nu moet hij boete doen totdat hij eenzaam sterft in een kerker. Je kunt ook gewoon iemand aanspreken op zijn gedrag in plaats van zijn karakter te wurgen tot de dood erop volgt.

Mannen, wat hebben wij hiervan geleerd?

Wees geen Luis, ga vrouwen uit de weg. Zeg ze ook geen gedag meer, laat ze lekker links liggen. Als je wat te vieren hebt, doe dat lekker met je maten, veel gezelliger en je wordt ook niet aan de schandpaal gehangen als je wat te vrolijk bent.

En voor wat betreft de dames

Als je een kus tijdens een viering van een WK gelijktrekt met mishandeling en vrouwenonderdrukking dan spoor je niet helemaal in je bovenkamer.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *