Lief Dagboek,

Geschokt ben ik, net zoals heel Nederland dat veinst te zijn. Nee geintje, ik ben verre van geschokt. Het ontoelaatbare gedrag van een groot icoon als Marc Overmars verbaasd mij weinig. Wel dat het Marc Overmars betreft maar niet dat het gebeurt. Zijn smeerlapperij heeft ertoe geleid dat Overmars de Mars naar de uitgang definitief mocht voltooien.

De andere Mars van Overmars

Even over een ander gerucht over d’n Marc. Hij schijnt in zijn stoute vieze zolderkamertje een aantal foto’s van zijn Mars te hebben gemaakt en zonder dat daar aanleiding of behoefte voor was van de beoogde doelgroep, deze kiekjes gewoon te hebben doorgestuurd. De Mars van Overmars in je inbox, zonder snoepwikkel en in vol ornaat. Nu zal Marc vast over een prima leuning beschikken, althans daar is hij verder zelf wel van overtuigd anders legt hij dat apparaatje niet bloot en gaat hij, waarschijnlijk giechelend, daar geen stiekeme foto’s van maken om deze vervolgens bij wat vrouwen onder de neus te schuiven. De foto dan eh, niet de kale Mars zelf, anders was er al een andersoortig onderzoek gestart.

Met voorbedachten rade

Toegegeven, mannen zijn viespeuken, ik ben niet anders. Ik kijk mijn ogen uit naar de korte jurkjes in de lente. Praat met mijn vrienden over mooie vrouwen en dat soort gekkigheid. Maar ik snap niet dat je ongevraagd ineens bij jezelf denkt; “Weet je wat, ik leg hem even bloot en ga er een fotootje van schieten.” Het is ook nog eens een weloverwogen besluit want de eerste foto zal vast niet gelijk de “moneyshot” zijn. Nee er zullen herhaalde pogingen zijn gedaan om het aanhangsel goed op de lens te krijgen. En nu in het digitale tijdperk zal er vast een Instagram filtertje overheen gaan, zodat hij niet te bleek lijkt maar ook niet te donker. Wellicht in het geval van Marc Overmars zal er her en der wel een genitaal wratje dienen te worden verdoezeld met Photoshop. We kunnen dus rustig stellen dat alvorens Marc gereed was om zijn leuning digitaal wereldkundig te maken, hij hier best een werkje aan heeft gehad en dat dit dus zeker een actie met voorbedachte rade betreft.

Waarom?

Maar Marc, achterlijk kadaver dat je de deur uit loopt. Waarom ben jij de zoveelste halve gare die ons mannen in een kwaad daglicht zet? Heb jij niet door dat wij hier als complete mannelijke samenleving op worden aangekeken?

Alsof jij geen bijvrouw kunt vinden die het zelf ook ziet zitten met jouw achtergrond en statuur? Kon je niet gewoon vreemdgaan met een vrijwillige vrouw?

Beste Marc, Ik wil je niet nerveus maken, maar ik hoop vurig dat iemand semi per ongeluk je foto lekt aan de Panorama of iets dergelijks, dan kunnen we allemaal eens zien wat voor lul je hebt (bent).

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *