Lief Dagboek,

Ik ben alweer een beste tijd gelukkig met mijn huidige partner. Na heel wat jaren samen ben ik blij dat we elkaar gevonden hebben. De reden hiervoor is 2 ledig. 1, natuurlijk de duidelijkste en belangrijkste rede: Ik hou van haar. 2, misschien iets minder logisch maar toch ook belangrijk: Ik hoef niet meer te daten.

Regelmatig hoor ik verhalen van mensen die eeuwig vrijgezel lijken te blijven. De meest wilde verhalen doen de rondes in de vriendengroep over woeste éénmalige nachten. Ik denk dan altijd, ik ben blij dat ik het niet ben. Natuurlijk, het vrijgezelle bestaan heeft ook wel wat, lekker doen waar je zin in hebt en vooral in wie je zin hebt. Echter weten we allemaal, ook jij, dat het daten niet alleen bestaat uit wilde seks zonder ontbijt.

Daten

Je belandt immers niet zomaar in het bed van een aantrekkelijke dame of heer. Nee nee er gaat een hoop ellende aan vooraf waar je nooit iemand over hoort. Je hoort alleen maar “woeste nacht gehad gisteren” en zelfs dat zal wel mee hebben gevallen. 3 minuten een woeste nacht noemen is natuurlijk ietwat overdreven maar goed. Nee eerst moet je natuurlijk kennis maken met degene welke ten prooi gaat vallen aan jouw dodelijke charmes. Charmes, welke wanneer je in de spiegel kijkt niet direct zichtbaar zijn.

We doen er allemaal stoer over maar het moment voor je de deur uit gaat is voor iedereen lastig. Dan sta ook jij te janken voor de spiegel met de gedachte of misschien zelfs een letterlijke schreeuw door je eenzame woning: “Is dit het nou?!” Misschien draaf je nog verder door en pak je wat vet beet bij je heup en schreeuw je ditmaal nog harder: “Moet ik met dit afgebrande en verslagen Vikingschip, haar haven gaan veroveren?!” Snikkend verman je jezelf. Want het is tijd om te gaan en onderweg naar de voordeur verander je van een jankende hoop stront in een middelmatig uitziende fokstier. Klaar voor de aanval.

Leugens

Je merkt het niet maar hier beginnen de leugens al. Terwijl je met je gelikte uiterlijk in je auto stapt, ziet niemand aan je af dat je 5 minuten daarvoor nog aan je heup stond te trekken, huilend op de badkamer. Er is dan al geen weg meer terug en onderweg naar de bestemming waan je jezelf al als de braafste kerel ter wereld. Eenmaal aangekomen op de plek van afspraak maak je kennis met je eventuele prooi. Zij vraagt: “Doe je dit vaker?” , je antwoordt met “Nee”. Waarna zij schaapachtig zegt “Ik ook niet hoor, zelden”.

Terwijl jullie beide waarschijnlijk de week ervoor ook al opgedoft en jankend op de badkamer stonden in voorbereiding op de eventuele wilde nacht die daarna zou volgen met een ander slachtoffer.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *