Lief Dagboek,

Nood breekt wetten. Hoewel er weinig mensen minder gelovig zijn dan ondergetekende wordt het ook voor mij tijd om mezelf aan te passen aan deze nieuwe situatie. In tijden van onmacht, wanhoop en crisis lijkt het mij niet meer dan passend om hier ook een leider neer te zetten welke deze symptomen van doffe ellende zowel in uiterlijke als wel karakteristieke kenmerken uitdraagt.

Open sollicitatie

Dit is dan ook een oproep van mij persoonlijk uit om steun te vragen voor mijn inauguratie als zijnde “Crisis Paus” zodat de huidige paus niet telkens doet denken aan de huidige sombere situatie waar we nu in zitten. We hebben iemand nodig die zelfs in de donkerste tijden het voor elkaar weet te krijgen om de ellende nog erger over te laten komen dan het al is. Ik denk dat mijn overbezorgde gezichtsuitdrukkingen, rimpels van de zorgen en zoutgroeven van een leven lang janken, perfect aansluiten bij het hopeloze uiterlijk wat wij als land op dit moment nodig hebben.

Covidius I

Nu er zwarte rook is en iedereen weet waar ze naar kunnen kijken om hun angsten werkelijkheid te laten worden, hoort hier natuurlijk ook een angst-opwekkende naam bij. Als Covidius I zal ik voortaan in het openbaar verschijnen, op gepaste afstand en met iedere verschijning een bijpassende, droevige boodschap. Bij mijn droevige aanblik en het verspreiden van mijn ellendige boodschap, weten we zeker dat de stranden en parken nog wel even leeg blijven van achterlijk volk.

Mochten jullie als mijn toekomstige volgers en ellende dragers hier volledig achterstaan, hang dan op 5 mei de vlag uit. Op deze wijze kan ik de steun optellen en deze nieuwe functie met twijfelachtige eer en een wanhopig gevoel vervullen.

X Covidius I

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *