Lieve Jacob,

Wat bezielt je toch, waar zijn je kloten gebleven? Al kijkend naar B&B vol liefde zou je er toch achter moeten komen dat een partner voor jou misschien wel niet is weggelegd. De moed op echte liefde zakt je trouwens sowieso volledig in de schoenen nu je 4 van die dolle mina’s in huis hebt gehaald. Terwijl jij hen uitnodigt in je goddelijke paleis aan de Portugese kust, compleet met tennisbaan, zwembad en een vijver met 96 Koi karpers, komen de dames jou wel even vertellen hoe de boel in elkaar zit. Dames die waarschijnlijk al een aantal keren vaker zijn gescheiden omdat ze voor de zoveelste keer een kerel hebben kapot gemaakt met hun irritante diva gedrag.

Wees een vent

Je hebt alles gedaan om het de 4 dragonders naar de zin te maken. Hoewel je karakter niet helemaal meezit voor een passievolle relatie is je gastvrijheid oprecht genoeg om je als gast op zijn minst als gast op te stellen. Maar die tijd gekomen en gegaan, ze hebben je bij je kloten en dan niet op de prettige manier. Je bent vervallen in een gevangene in je eigen kasteel. Je kan verdomme je eigen spullen niet eens naar de tering laten gaan of het hele kippenhok is alweer van de leg.

Jacob, het zijn jouw spullen, al gooi je je hele inboedel over het hek, dat moet je met je blote mannenklauwen helemaal zelf weten. Wees een vent, trap die krokante figuren de poort uit, geef je Roemeense huishoudster een stevige beurt en ga lekker bier drinken en patat eten met je maten.

Met je ranzige signature dish.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *