Lief Dagboek,

Een barre tijd is aangebroken. We zijn veroordeelt tot huisarrest door ons geestelijk en spiritueel leider Mark Rutte.

Rutte

Hoewel ingewijden hier weten dat ik weinig op heb met de huidige leider van ons land. Mag ook ik wel mijn diepe respect betuigen aan de man die gisteren met starre blik en ongetwijfeld zwaar gespannen anus het volk toesprak. Het liefste zou hij natuurlijk goed nieuws willen brengen. Bijvoorbeeld dat als we zouden stoppen met vleermuizen eten, het virus binnen 2 en half uur was verdwenen zodat we gisteravond laat nog naar de kroeg konden gaan om grondig feest te vieren.

Helaas ging het anders. De vlag kan nog wel even op zolder blijven liggen. De boodschap was, we zijn de sigaar. Vroeg of laat gaat een groot deel van ons land aan de Corona. Om dit klote nieuws aan het halve land te verkondigen, op weet ik veel hoeveel zenders tegelijk, daar heb je wel kloten voor nodig. Kloten waarvan we dachten dat Rutte deze alleen op zaterdagavond op zijn kin liet tikken, blijken dus ook bij hem op de juiste plek te bungelen. Mark, bedankt!

Voordelen

We zullen er samen voorlopig het beste van moeten maken. Denk vooral ook aan de voordelen, vrienden de je eigenlijk toch al liever niet zag, zul je voorlopig niet hoeven te bezoeken. Wel is op dit moment zeker dat niemand bang hoeft te zijn dat er iemand met je vrouw ervandoor gaat. Al kan ik mij voorstellen dat dit voor sommige mannen juist een hel gaat worden om voorlopig tijd met de vrouw door brengen.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *