Lief Dagboek,

Nu “Vandaag Inside” waarschijnlijk vergaat als een zinkend schip, was er niemand minder dan Angela de Jong, de lelijke engel des doods, die als enige richting het zinkende schip voer in plaats van ervan af. Haar belerende vinger zou er wel voor zorgen dat als er een laatste aflevering van Vandaag Inside zou zijn, dan zou dat toch zeker in haar bijzijn en onder haar minachtende en zeurende blik moeten plaatsvinden.

Aasgier

Mensen zoals Angela de Jong zijn vervelende uitwassen van de maatschappij, mensen die iedere zin beginnen “ja maar ik”. Angela bepaalt wel waar jij en ik om mogen lachen. Angela bepaalt wel of vrouwen zich wel of niet aangevallen mogen voelen. Angela weegt jouw grappen af en worden zij te licht bevonden dan ga je ouderwets de brandstapel op. Maar het vuurtje gaat pas aan als Angela je eerst heeft begraven onder een mand rotte appels. En terwijl je commerciële lijk ligt na te smeulen op diezelfde brandstapel, is het Angela de Jong die daar als eerst verslag over doet. Niet om meelij te tonen maar om je ontzielde kadaver nog even goed door elkaar te trappen, alles voor het eigen gewin.

Ik bepaal zelf wel waar ik om moet lachen

De dag dat mensen zoals Angela de Jong bepalen waar ik moet lachen gaat helaas voor jou Angela, niet komen. Ik heb wel om ergere dingen gelachen dan om dat achterlijke kaarsen verhaal van Johan. En voor mensen die er vooral niet om konden lachen , kijk dan niet. Als mensen ieder woord van mij serieus zouden nemen dan zat ik waarschijnlijk ook al gekneveld ergens in een woke grafkelder.

X Rick

P.S.

En dan nog eens wat, als het OM nu ineens tijd heeft om onsmakelijke mannen praat over een wel of niet verzonnen gebeurtenis van 50 jaar terug te onderzoeken waar nog nooit iemand aangifte van heeft gedaan, tja dan snap ik wel dat jullie achterlopen met het afhandelen van echte zaken, amateurs.

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *