Lief Dagboek,

We zijn eerder dan gedacht maar wel verwacht op het einde gekomen van de inclusiviteit maatschappij. Jarenlang is er gestreden voor gelijke rechten voor iedereen en vooral overal.

Natuurlijk is dat goed. Homo’s andersdenkenden en vrouwenvoetbal zijn al veel te lang weggezet als idioterie. Zeker goede ontwikkelingen. Helaas met iedere goede ontwikkeling, zijn er ook ongewenste bij effecten. Zo is zwarte Piet niet langer welkom en mag helaas Dreetje Hazes ook meedoen met de maatschappij, het zijn verschrikkelijke bijwerkingen van onze vooruitgang.

Onverwachte bijwerking

Een andere onverwachte bijwerking dient zich nu aan. Ééntje die ik niet had verwacht maar die wel erg logisch is. Transgenders willen graag met hun “nieuwe” geslachtsgenoten meedoen in de topsport. Uiteraard is het niet het geval bij vrouwen die mannen willen worden maar vice versa dus wel. Dat gaat nog wat worden bij het gewichtheffen bij de dames, als straks Pantser Olga (voorheen Peter) de records bij de vrouwen gaat verbreken. Terecht ook dat andere sporters hier hun beklag over doen. Maar tja, één ding is zeker, jullie wilde dit zelf en ik zie de oplossing ook niet.

Conclusie

Uiteraard kunnen we wel dezelfde conclusie trekken als altijd. Mannen zijn gewoon beter, zelfs in het vrouw zijn in de topsport.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *