Lief Dagboek,

Nu we onze ouderen al een tijdje lekker in de kou laten zitten en onze regering net doet alsof het hen wat interesseert door de inzet van een belachelijk ingewikkeld prijsplafond; rijst de vraag of het nu echt zo verstandig is geweest om eerste levensbehoeften onder te brengen bij commerciële bedrijven. Marktwerking was de toekomst toch?

Dood gemanaged

Zo tekende de Telegraaf deze ochtend op dat mensen die in hun laatste levensfase verkeren, onnodig lang liggen te dampen in hun eigen uitwerpselen. De reden hiervoor is niet dat er te weinig incontinentie materiaal voorhanden is of dat de verpleging hierin tekort schiet, nee het is nog veel erger. Het zijn de leveranciers en zorgverzekeraars die wel even bepalen in hoeverre jouw stervende anus faalt in zijn dagelijkse werkzaamheden.

In Nederland word je letterlijk je kist in gekeken

En ben jij niet degene die ligt te vergaan in je eigen ontlasting maar wel woonachtig in een verpleeghuis? Dan heb ik nog meer slecht nieuws! In sommige tehuizen wordt het enige licht puntje van de dag, de warme maaltijd, ook fors aan banden gelegd. Wegens bezuinigingen wordt de dagelijkse kost voor je afgewogen om geld te besparen.

Welkom in Nederland waar je met honger in je bed mag gaan liggen afsterven in je eigen stront.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *