Lief Dagboek,

Vandaag is het zover, het 5G netwerk wordt gedeeltelijk actief in Nederland. Ik zeg; niks mis mee. Er zullen vast deskundigen naar hebben gekeken en het als veilig bestempeld hebben. Gelukkig hebben we oplettende medelanders, die op Facebook hebben gelezen dat het 5G netwerk je hersenen frituurt en je binnen 5 jaar je ingewanden stukje bij beetje gesmolten uit poept. Dan zal dat wel waar zijn inderdaad. Wie hoeft er tegenwoordig ook maar enige kennis op te doen door daadwerkelijk iets te leren als je de feiten gewoon op Facebook kunt opdoen?

Moeilijke tijden

Voor mensen die letterlijk in alles wat onbekend is een samenzwering zien, zijn het moeilijke tijden nu de wereld min of meer stilstaat. Er was uiteraard eerst een opluchting onder de doemdenkers. Er zijn minder vliegtuigen en dus ook minder strepen in de lucht te zien. Strepen die eigenlijk gewoon bestaan uit bevroren uitlaatgassen, worden steevast door een bepaalde groep mensen gezien als “Chemtrails”. Gekkies die het principe van een verbrandingsmotor nog niet kunnen uitleggen op basisschool niveau weten ons wel te vertellen dat onze overheid ons wil hersenspoelen door middel van het gebruik van vliegtuigen, super logisch natuurlijk. Nu vliegtuigmaatschappijen aan de grond staan is de aandacht verlegd naar het 5G netwerk. Het zou zomaar de oorzaak van het Coronavirus kunnen zijn. Is natuurlijk ook veel logischer dan dat het een natuurlijk ontsprongen virus betreft.

Uiteraard is dan natuurlijk de stap om de 5G zendmasten in brand te steken, een volkomen begrijpbare actie. Het is gewoon heel normaal in een tijd waarin we de hulpdiensten heel erg graag via de telefoon willen bereiken, om de nodige communicatieapparatuur te vernietigen. Gewoon in de hens zetten want dan zijn we gered van het verschrikkelijke 5G netwerk. Om vervolgens voldaan s’avonds lekker je eten op te warmen in de magnetron…

Afscheid nemen

Nu we met elkaar in deze tijd proberen afscheid te nemen van het vervelende Coronavirus, kunnen we dan niet ook gelijk afscheid nemen van de idioten welke gewoon vrij rondlopen in onze samenleving? Wat mij betreft binden we ze vast aan een 5G mast. Kunnen we over 5 jaar kijken of er inderdaad een hoopje ingewanden onder de vastengebonden terroristen ligt. Waarschijnlijk wel want het stond op Facebook dat het zo gaat.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *