Lief Dagboek,

Over een paar uur word ik alweer 33. Een oude man, vanaf hier gaat het allemaal bergafwaarts. Het is al begonnen. Eerst krijg je een vette welvaarts pens en mocht ik de hele levenstocht voltooien eindig ik met een verrotte prostaat en een slecht geheugen in één of ander tehuis over een jaar of 45. Ouder worden is niet leuk maar wel noodzakelijk.

Er zijn ook lichtpunten

Nu ik de respectabele gevorderde leeftijd van 33 heb bereikt, sta ik op een eenzame berg samen met nummer 33. Max Verstappen draagt mijn nummer. Een heel jaar lang. Mensen zullen zeggen dat het niet klopt maar Max heeft dit nummer gekozen omdat ik dit jaar 33 zou worden. Dit is ons jaar. Ik word 33 en hij wordt wereldkampioen. Het staat in de sterren geschreven. Daarover bestaat geen toeval.

33

Kijk maar naar onze huidige situatie, op de vrijdag dat ik 33 wordt heeft hij 3 races achter de rug en bezet hij momenteel de 3e plek. Daarnaast heeft hij een puntentotaal van, je raad het al 33. Nu hou ik niet zo van zweverige samenzweringsverbanden behalve natuurlijk als ze uit mijn eigen aluminimum hoed komen. Natuurlijk, nuchter bekeken gaat Max het natuurlijk niet halen. De auto is niet goed genoeg en de achterstand is al een feit. Maar morgen als ik 33 word, ben ik niet nuchter.

En voor mensen die nog steeds denken dat ik uit mijn nek lul en geloven dat ze niet hoeven te buigen voor mijn alziende oog. Wat doet het weer ook alweer morgen? O ja, het wordt 33 graden.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *