Lief Dagboek,

Er kan in dit land eigenlijk nooit een week eens normaal verlopen. Mensen hebben hier vaak de neiging om bij het minste of geringste compleet uit de slof te schieten en vooral daarop volgend de regels te misbruiken voor eigen gewin. Dan heb ik het ditmaal uiteraard over een protest bijeenkomst op de Dam afgelopen maandag. Terwijl horeca Nederland na 11 weken weer eens de tap mocht open trekken op 1 juno, denken sommige andere mensen dat er voor hen geen regels gelden.

Het zal altijd blijven bestaan

Ik snap het protest en het doel erachter terdege. Het is niet normaal dat racisme nog altijd bestaat alleen heb ik nieuws voor iedereen, het zal altijd blijven. Onschuldige mensen van iedere kleur, want kennelijk zijn we daar weer bij af als ik de protest bordjes zag, zullen altijd wel ergens de dupe van worden. Net zoals tankstations overvallen zullen worden, pinautomaten geploft worden en er ook altijd kinderen zijn die bij de verkeerde oom op schoot gaan zitten. Het gebeurt en helaas zal het altijd blijven gebeuren. Protesteren hiertegen zal altijd nodig zijn, op een normale manier en binnen de regels. Als je dat niet kunt, vervalt eigenlijk het hele doel van protesteren. Helemaal nu in de Coronatijd. Ik denk niet dat het gewaardeerd wordt dat oma misschien straks dood neervalt omdat mensen zo nodig hun punt moesten maken op de Dam.

Oma’s life matters to!

BN’er

Mensen die we hierbij al helemaal niet nodig hebben zijn de over het paard getilde groep Bekende Nederlanders. Mensen die vanwege hun zelf verzonnen sociale status wel even op de stoel van politicus gaan zitten. Een ergernis ten top. Na het achterlijke Corona lied, vindt men dat dit weer het moment is om zich te laten gelden. Laat ik hier heel duidelijk in zijn, niemand zit op je te wachten. Als BN’er ben je een entertainer. Vermaak voor geld. Een soort amusement prostituee. Ik zou zeggen, blijf vooral in je eigen vakgebied en vermaak ons, hoertje!

Helaas houdt de ellende hier niet op. Het al totaal verloederde Amsterdam wordt geleid door een incompetente zak hooi. Als je geen leiding durft te geven aan het volk in deze al moeilijke tijd, durf dan wel gewoon af te treden. Lafaard.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *