Lief Dagboek,

Er zijn een hoop dingen die ik nog wens in het leven. Lekker dromen over zaken die je toch nooit voor elkaar krijgt. Zo wil ik echt heel graag mijn verjaardag vieren met Geert Wilders.

Hiep Hiep

Veel mensen gruwelen al bij de gedachte om ook maar in de buurt van Geert en zijn old-school Franse pruik te komen. Ik wil Geert echter niet op mijn verjaardag vanwege zijn politieke voorkeuren. Nee ik wil Geert op mijn verjaardag omdat hij nog vervelender uit de hoek kan komen dan ik en mijn hele vriendenkliekje bij elkaar. Wat zou het toch geweldig zijn als de deurbel gaat en Geertje met een echte Limburgse vlaai het feestje komt bederven. Terwijl ik en mijn familie en vrienden nog gezellig toeven op mijn oer Hollandse verjaardag compleet met worst en kaasblokjes komt hij dan binnen. Geert lijkt mij dan ook nog zo iemand die zijn eigen bier meeneemt, waarschijnlijk dat smerige Alfa bier, omdat hij enig ander bier niet kan waarderen.

Genieten

Uiteraard voordat Geert komt heb ik hem al een mail gestuurd met alle onaangename feitjes van eenieder die aanwezig is op mijn partijtje. Terwijl Geert dan naar het midden van de kamer loopt en iedereen met een schuin oog in zich opneemt is het natuurlijk muisstil in de tot voor kort nog gezellige woonkamer. Niemand had immers verwacht dat d’n Geert op mijn verjaardag zou komen. En terwijl ik de muziek snel uitzet schraapt “onze” Geert alvast zijn keel. Omdat ik jarig begint hij bij mij en zet hij zijn beroemde Limburgse accent in.

“Zo jarige job, weer een jaar vetter en ellendiger geworden zie ik?” Terwijl hij naadloos overgaat naar mijn moeder “En u mevrouw de grijze postduif, was de haarverf weer niet in de aanbieding, bij de Etos? Het is een schande!”

Ik ben heel benieuwd wat ome Geert over jou, de lezer, zou zeggen waardoor je met het schaamrood op je kaken wil wegvluchten?

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *