Lief Dagboek

Nu wij als volk in maart onze stem hebben laten horen zou je denken dat politiek Den Haag hiernaar enig gehoor zou geven . Ook al waren het “slechts “ de provinciale staten verkiezingen, je zou er toch een lering uit kunnen trekken. Helaas maar niet verrast, niets is minder waar.

Doordrammen

We hebben het vaker gezien op een heel andere schaal en zeker op een ander beschamend niveau maar ook nu komt het bekend voor. Toen de Nazi’s de oorlog verloren waren zij ook nog altijd zeer standvastig aan de principes die zij hanteerden. Dit zien we nu ook terug bij dit kabinet. Hun wil is wet en niet anders. Al willen jij en ik het liever anders, dikke pech. Wij zullen de dikke lul van Kaag moeten zuigen tot iedere belastingcent is uitgegeven aan onzinnige zaken. Net zolang totdat iemand haar uit het pluche zal moeten trekken want uit haarzelf zal ze niet vertrekken.

Het slotakkoord

In een tijd van onzekerheid, ellende en angst in deze wereld kiest onze overheid er liever voor om te bezuinigen op de voedselvoorziening. Maar ondertussen zoeken zij wel naar meer woningen voor het groeiende aantal inwoners in ons land. Het lijkt het kabinet dan ook logisch om voor een boer te bepalen hoeveel vee men mag hebben per hectare. Als het aan mij ligt, wordt het tijd om te bepalen hoeveel mensen er per hectare er hier kunnen wonen. En dan beginnen we in de Randstad… Met je “stikstofprobleempjes”.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *