Lief Dagboek,

Terwijl onze overheid de oorlog in Oekraïne gebruikt als excuus om jou en mij nog meer geld afhandig te maken, mensen hun centjes in rap tempo zien verdampen en de burger lijken zich opstapelen in Oost Europa, heeft men vandaag wat beters te doen. Vandaag staat de kruisiging van Hugo de Jonge op het programma in het Binnenhof.

Lul met mooie schoenen

De man die alle regels omtrent veilig werken aan zijn laars heeft gelapt, de man die in plaats van zijn staats-email, zijn Hotmail adres; stoutehugo@hotmail.com heeft misbruikt voor overheidszaken, of wel de lul met mooie schoenen Hugo de Jonge. Die gaat vandaag de Haagse brandstapel op. Toegegeven, wellicht heeft hij de mondkapjes deal met Siebert, Sywert of Syfilis of hoe dat snotjong heet, niet goed gedaan maar om hier nu een hele dag voor uit te trekken. Het gaat om 9 miljoen euro belastingcenten die op criminele wijze zijn losgepeuterd door Siebert, Sywert of Syfilis. Heel erg ja maar naast dat Siebert, Sywert of Syfilis er stinkrijk van is geworden, is er in tegenstelling tot een oorlog in het oosten, de toeslagenaffaire en de steeds groter wordende energiearmoede in Nederland, niemand slechter van geworden.

Volgens mij flikkert de overheid op dagelijkse basis wel ergens 10 miljoen naartoe zonder dat men eigenlijk weet waar het heen gaat, daar hoor je niemand over.

Een graadje lager

Om het circus deze week compleet te maken is de overheid een campagne begonnen om iedereen op te roepen om de woning minder te verwarmen, uit solidariteit met Oekraine. GroenLinks pleit er zelfs voor om het ontzielde lichaam van Hugo de Jonge vanmiddag niet in een crematieoven te schuiven na de kruisiging maar elektrisch te verbranden.

Allemaal heel leuk echter stoken wij sinds december al niet meer of nauwelijks, niet uit solidariteit met iemand anders dan onze eigen bankrekening. Want in tegenstelling met wat men in Den Haag denkt, was de gemiddelde burger al genaaid met torenhoge energie prijzen lang voordat de oorlog begon. Daar zou immers het debat over moeten gaan en niet over die lul met de mooie schoenen en zijn louche handeltje met Siebert, Sywert of Syfilis.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *