Lief Dagboek,

Laat ik voorop stellen dat ik seks, naast hobby, ook ervaar als iets wat altijd vrijwillig dient te geschieden. Zo, nu ik dat geopperd heb staat mij de weg vrij om mijn hart te luchten.

Ferdinand in je slaapkamer

Hoe kan ik, in de komende weken, nog seks hebben met mijn partner als ik het duistere gevoel heb dat minister Ferdinand Grapperhaus over mijn schouder staat mee te loeren aan het voeteneind van het bed. Het gevoel dat als je op ieder moment de ‘bereden aanval’ kan gaan inzetten, Grapperhaus je op je schouder tikt en zachtjes fluistert, “Ik heb nog niemand een formele vraag horen stellen of deze fysieke heiligschennis van uw partner wel door beide zijde van dit avontuur is goedgekeurd”. De lust zakt je toch door de bedbodem als je daaraan denkt? Ik overweeg vandaag nog om mezelf aan te melden bij één of andere #metoo praatgroep over hoe minister Grappenmaker zich op bewuste en ziekelijke wijze manifesteert in mijn mentale slaapkamer. Daar komt bij dat mijn partner nu dus niet langer hoeft te zeggen dat ze geen zin of hoofdpijn heeft als ik op slijmerige wijze avances probeer te maken. Als ze slechts de illustere woorden, “Weet Ferdinand wel waar je nu mee bezig bent?” uitspreekt, dan druip ik al af.

De Natte Ezel

Ik bedenk mezelf net dat ik zeker niet het enige slachtoffer ben van seksmaniak Grapperhaus. Je zal toch maar een liefhebber zijn van groepsseks. Man, daar sta je dan, van het weekend, in parenclub De Natte Ezel. Broek van je reet en samen met de rest van de club voorovergebogen over Ansje-2-in-de-kont-3-in-de-mond. Terwijl de actie in volle gang is, roept Ansje op speelse wijze, “Nee, stop even”… Binnen luttele seconden zal Ansje de eenzaamste vrouw van Nederland zijn. En terwijl er 5 man, met de broek half opgetrokken, naar de auto vluchten staat daar alleen nog Ferdinand aan het voeteneind van het eenzame bed van Ansje. Tevreden toekijkend terwijl hij fluistert; “Zo heurt het ook, nee is nee!”

X Rick

P.S.

Download hier het toestemmingsformulier en ga met toestemming van Ferdinand legaal tekeer met een partner(s) naar keuze!

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *