Lief Dagboek,

Ondanks de onvrede bij de gemiddelde Nederlander gaat Den Haag vrolijk door met het doordrukken van utopische praktijken. Terwijl ouders van de toeslagen affaire nog altijd niet zijn gecompenseerd, de mensen in Groningen kapot kunnen vallen, gaan wij als land verder met belangrijkere zaken.

Uitkopen

In Ter Apel ontstaat onderhand een enclave van asielzoekers waarvan ik mezelf afvraag of het gros ervan ooit mee gaat draaien in de maatschappij. Gelukkig zijn de kabinetsplannen erop gericht om hier vooral niets mee te doen.
Zij houden zich liever bezig met het uitkopen van functionerende bedrijven. De zogeheten piekbelasters. Natuurlijk is het super logisch om werkende mensen uit te kopen om meer huisvesting voor migranten te gaan creëren. Ik zie natuurlijk ook liever een gloednieuwe achterbuurt van beton dan een weide met koeien.
Als het zo doorgaat heet dit land binnen enkele decennia geen Nederland meer maar de Randstad. Daarnaast is het ook handig om tijdens een crisis als deze, de eigen voedselvoorziening de laan uit te gooien, want de rest van de wereld komt ons wel voeden met havermelk en soja producten.

De echte piekbelasters

Het kabinet kan beter kijken naar de echte piekbelasters en dat zijn de inwoners van ons land. Inclusief mijzelf. Consumptie is de enige aanwijsbare reden van het verpesten van de natuur. Meer monden om te voeden, meer huizen in ons kleine land, meer asfalt en uiteindelijk toch minder natuur. Dat ga je niet oplossen door boeren bedrijven uit te kopen maar de bevolkingsgroei drastisch te verlagen. Maar das misschien wel weer te makkelijk gedacht.

En voor wie nog vertrouwen heeft in het tuig in Den Haag, bedenk je dan dit, men heeft meer haast met het stoppen van belasting betalende bedrijven dan het compenseren van mensen die al jaren lijden onder het juk van dit verdwaalde kabinet.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Een reactie op “Piekbelaster

  1. Adri Ekstijn zegt:

    Nou begrijp ik eindelijk waar ik al jaren van wakker lig en ‘s ochtend mij afvraag wanneer deze enge droom eindigt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *