Lief Dagboek,

Daar komt de aap dan uit de mouw, De engerd van 2021. Je zou denken dat ik het dan over Mark Rutte heb maar helaas. Dat Mark Rutte aan selectief geheugenverlies lijdt, dat mag geen verrassing meer zijn. In alle gevallen van de laatste 10 jaar kan ik hem dat dan ook zeer aanrekenen. Echter na gisteravond klim ik toch op de bres voor onze beroerde leider.

De verliezers

Terwijl de laatste dagen het spel “Wie is de mol” zich ontvouwde bij de 150 paardenkoppen die de Tweede kamer rijk is, werd al snel duidelijk dat onze Mark de dader is van het beruchte zinnetje, “Omtzigt, functie elders”. Uiteraard is dat niet zo netjes van d’n Rutte maar goed als je wil formeren zullen er vast vaker dingen worden besproken die beter niet naar buiten kunnen komen. Sterker nog als iedereen sommige gesprekken zou afluisteren die ik met vrienden heb, achter gesloten deuren, dan zou volgens velen mij een dwangbuis niet misstaan.

Tja en toen kwamen ze, de verliezers. Degene die 2 weken geleden het hardste hadden verloren stonden nu als een stel damschreeuwers op te roepen tot de steniging van de Premier. Wat een leugenachtig figuur is het toch, mijns inziens had eenieder die de microfoon pakte in de tweede kamer dezelfde woorden tegen zichzelf kunnen zeggen. Van iedere fractievoorzitter is er vuil genoeg om ze allemaal naast elkaar te begraven en dan heb je nog een berg zooi over voor de rest van de tweede kamer maar goed.

Ook gij Brutus

Wat je ook vindt van Rutte , de echte verrader is D666 serpent Sigrid Kaag. Hoeveel Mark ook liegt deze week, de aanstichtster van dit hele gezeik is, wederom, Kasja Ollongren. Daar waar zij in haar gehele carrière ziek thuis zat of dingen aan het verprutsen was heeft ze nu beide op dezelfde dag klaargespeeld. Is het immers niet een feit dat het de schuld is van dit D66 kamerlid dat het beruchte memo op straat kwam te liggen? Maar daar horen we niemand over.

Eind van de rit leek het Kaag ook een goed idee om een motie van afkeuring in te dienen tegen Rutte. Zonder pardon geen mes maar een bijl in de rug van je beoogde coalitie partner.

Als je vindt dat Rutte moet opdonderen, vergeet dan niet die enge Eva Braun look-a-like er achteraan te trappen.

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *