Lief Dagboek,

In een tijd waarin de Nederlandse kiezer het huidige kabinet keihard onder de bus heeft gegooid, gebeuren er toch hele eigenaardige dingen. Terwijl het voor iedere normale Nederlander vrij duidelijk is wat er moet gebeuren om het land weer een beetje leefbaar te krijgen, is dat voor Rutte en Co. volstrekt onduidelijk.

De papieren werkelijkheid is leidend

Op de één of andere manier leeft ons kabinet in een andere werkelijkheid dan waar wij “domme” en niet in de Randstad wonende burgers in leven. Volgens Den Haag staat de Nederlandse natuur op omvallen door het zelfverzonnen stikstofprobleem en ligt zij aan het infuus. Ik, al 30 jaar woonachtig in de Betuwe, heb de natuur alleen maar zien verbeteren de afgelopen 30 jaar. Ik zal het wel verkeerd zien maar het enige wat wel aan infuus hoort te liggen is dat krokante wandelende kadaver van Johan Vollenbroek, de man die momenteel ons land regeert vanuit zijn versleten ribbroek.

Kabinet Vollenbroek

Wat het kabinet Vollenbroek in dit geval vergeet is dat de stikstofaanpak van de overheid niet eens het grootste probleem is. Het zijn de aanhoudende leugens, het niet nakomen van afspraken het wegpesten van bedrijven uit Nederland en het betuttelen van burgers waarom ook ik niet langer op de coalitie heb gestemd. Het is geen protest stem, ik ben die lui gewoon zat. Om die conclusie te trekken hoeft het kabinet geen adviesbureau in te schakelen, ze hoeven alleen maar Een Blog Hout te lezen en lekker aftreden!

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *