Lief Dagboek,

Nu de verkiezingen er weer aan zitten te komen over welgeteld 4 maanden, kunnen we ons opmaken op wederom een verdeelde strijd. De enige die kennelijk door schijnen te hebben dat ze een kans maken op het felbegeerde torentje zijn PVDA en GroenLinks. Het is niet dat deze partijen nou zo popiejopie zijn maar door de fusie beperkt men de keuze voor de linkse kiezer gigantisch dus die mensen gaan waarschijnlijk op dat “ouwe kliekje” in een nep nieuw jasje stemmen.

Op rechts is de keuze vele malen groter en op deze wijze zullen de stemmen ook wel verdeeld worden, Pieter Omtzigt gaat die 46 zetels niet in zijn eentje binnenmarkten laat staan bemannen. Dus ik voorzie de volgende politieke ramp die aanstaande is.

Kabinet Timmermans I

Het gaat gebeuren, om s ‘lands meest hypocriete fusie compleet te maken, wordt zwaargewicht Timmermans uit zijn Europese ivoren toren omlaag gefloten om alhier zijn lotsbestemming te vervullen. Het verder afbreken van de democratie.

Zwaargewicht bedoel ik trouwens niet in politieke zin, eerder echt gewoon op de man, hij is te zwaar maar goed dat is zijn privé.

Politiek gezien is het namelijk helemaal geen zwaargewicht. Hij staat bekend als halsstarrig, voelt zich steevast aangevallen en heeft weinig kennis van de inhoud op complexe vraagstukken. Nu wil ik Fransie geenszins vergelijken met de daden van een Duitse korporaal die er met dezelfde karaktereigenschappen in slaagde om Europa in 6 jaar tijd compleet te vernietigen maar er zijn wel overeenkomsten.

Heil Frans

Zo zal Fransie, evenals eerder genoemde oosterbuurman ons met de beste bedoelingen leiden naar een beter Nederland. Daar heeft hij u en mij niet voor nodig hoor, Fransie weet alles beter en uw toekomst is alvast voor u ingevuld.

Nu is Frans niet obsessief opzoek om hele volkeren uit te roeien en Nederland te voorzien van extra lebensraum maar naast dat verschil is Frans er niet op uit  om uw rechten in te dammen. O nee wacht…

X Rick

Wanneer je een reactie plaatst zal ik deze eerst handmatig goedkeuren om spam tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *